Názory čitateľov


Názory k článku:
Dosť bolo mizerného života: Skutočný dôvod, prečo je obrovská šanca, že Taliani zaškrtnú "nie" v nedeľnom referende

2. 12. 2016   Szekeres
Taliansky vratnik v duochodkovom veku sa stazuje na biedny plat 950 eur. Ak ma tal. vratnik 950, nemecky vratnik duochodca v Kasseli ma nepochybne 1900.- eur, a tiez nepochybne vyplakava, ze je to bieda. No,a to je 15 rokov potom ako sa SK napchala do EU a 30 rokov po '89tom....15 a 30! Nie 2 a 7, ako Vam polotici, profesionalni klamari vtllkali do hlav..
2. 12. 2016   puk
nech pridu na slovensko, urcite najdu dost ludi, co si to s nimi radi vymenia
1. 12. 2016   Yanis Varoufakis
to je somarina a konspiracia...skoda , ze nemaju Peta Schutza s Fedom Galom, ktori by aj im pravidlene v mediach vysvetlovali, ze este nikdy sa nemali lepsie..
2. 12. 2016   anonym
Oni v médiach neklamú, pretože tí dvaja sa nikdy nemali lepšie :).
2. 12. 2016   Szekeres
Obzvlast Fedorko Gaal, ktory sa s Vladimirom Zeleznym podielal na megapodvode okolo televizie NOva, ktory stal ceskych danovych poplatnikov 12 a pol miliard CZK za prehratu arbitraz. Zisk z predaja licencie si delili puovodni vlastnici a pravdepodobne pochadzal z podvodu pod gesciou vladka zelezneho. Co bol okrem Fedorka este jeden taky medialny vsetecnik (podobna retorika do medii ako fedorko) z juzneho slovenska, ktoreeho meno si nespominam..vlasaty psychiater a dalsi
1. 12. 2016   MV
Domácnosti si v Taliansku nabrali úvery, ktoré sa rovnajú 15 ročných rozpočtov Slovenska a so splácaním sa nikto neponáhľa. Päť hviezdičiek im urobí poriadok a ich vrchný šéf sa nebude obúvať do Slovenska.
1. 12. 2016   simon
Nepržívaj to tak. Nezáviď. Majú porblém a chcú ho riešiť, čo je na tom zlé. Ak máš nefunkšné súdnictvo ako na Slovensku tak čo spravíš? Opravíš aby fungovalo lepšie? alebo budeš nadávať a odmietať zmeny?
1. 12. 2016   anonym
Simon: Neviem, čo by som mal závidieť, veď tam chce sever pustiť dole vodou juh. Mne ide o varovanie nám tu na Slovensku, že aj veľké ekonomiky sa môžu položiť, boli naučení devalvovať a teraz sa to nedá. Nerád by som totiž videl ďalšiu revitalizáciu Eurovalu. O ich súdnictve len niečo tuším. Teda nedávať nesplatiteľné úvery a nevoziť si domov morské živočíchy.
1/1