Názory čitateľov


Názory k článku:
Stúpajúca invalidita na Slovensku – čo je najčastejšou príčinou ?

21. 11. 2016   anonym
ten prešov a okolie je podozrenie asi bi som tomu neveril práve tam kde je najvedčia nezamestnanosť je to čudné!!!!skutočne invalid si zaslúži sedemsto euro tá socialna poistovna je velmi chorá neschopná
21. 11. 2016   Dr.posudkovy
Najcastejsou pricinou je klientelizmus, znamostkarstvo a uplatkarstvo. vsak uz aj vrabce o tom cvirikaju.... Plno ludi sa "hodi na invalidne" a ma od UP pokoj. Statu to nevadi, vsak zo statistiky nezamestnanych su von :)
21. 11. 2016   Potkan
si vedla jak tá jedla, posudok vidí príliš vela ludí a konečne invaliditu schvaluje ústredie v Ba kde zase vidí vela ludí, prakticky ty ani nevieš kto všetko videl a skúmal spis. Je to ako s odposluchmi to či si bol odpočúvaný a kým a kolko a za čo sa nikdy nedozvieš ak na teba nič nevyhrabú no nik to nekontroluje a tí čo odpočúvajú sami seba nenatrú.
21. 11. 2016   ako
treba rozlisovat medzi chorymi ludmi a spekulatami. ja by som tie vyhradene parkovacie pre invalidov spoplatnil a hned sa problem vyriesi. solidarnost im treba prejavovat inak, napriklad ze dostanu polohovatelnu postel proti prelezaninam.
21. 11. 2016   mako
Dobrý deň!mal som pracovný úraz a trvale následky a poisťovňa mi nevyplatila ani 1 cent za úraz a socialka za poisku v práci za 1€ dala bolestné vyše 300€.Poistky sú podvod!
21. 11. 2016   MV
Privandrovalci budú mať určite 80%-ný posudok na nezvládnuteľné pudové deviácie, inak príčinou invalidity nad 70% sú len neliečiteľné stavy, ale ak sa to trochu zlepší je miera posúdenia asi tak 20-40% štandardne pre všetky systémy v tele a aj straty končatín. Body sa nesčítavajú za rôzne ochorenia. Našťastie nemám skúsenosti ako reálne posudzujú a jednajú tie posudkové komisie a na poistenie by som sa tiež veľmi nespoliehal, ak je zrkadlovým obrazom posudkových tabuliek.
21. 11. 2016   Lolo
Obavam sa, ze je to trend dozivania proletarov, ktory sa zodrali pri budovani krajsieho zajtrajsku, ktory sa zmenil na realny dnesok.
Cast z nich su hnedoslovakistanci, ktory vdaka tomu malu za invalidak, sa dokazu mnozit.
Zvysok su ludia, ktory su radi, ze maju aspon daco lepsie, ako je 60eur socialka, ked maju 3 roky do dochodku..
1/1