Názory čitateľov


Názory k článku:
Na vlastnej koži: Investičný bankár si vyskúšal život v biede, horko zaplakal

26. 10. 2016   vasesvedomie
Zaujímavé, že musia šetriť energiou na mobily a počítač. O čom teda vlastne je ten ich "výskum"? Veď ten chudák Ind sotva má mobil alebo nebodaj ešte aj počítač.
A táto Indická chudoba nám to ukazuje aj to, prečo niektorí tiežindovia, u nás populárnejšie: cigáni, imigrovali do Európy. Zámerne používam slovo cigáni a nie romovia, lebo romami sa stali až v Európe.
25. 10. 2016   Lolo
Zaujimavy clanok, ale mne staci, ak si rozdelim dochodok na 30 dni a hned viem, ako sa velmi dobre mam.
Ani nie 10 eur na den, je pocit, ktory vas nakopne a dosta do hry. Alebo pomoze mnohym sa naucit, ako si uviazat kravatu.
25. 10. 2016   Slávka
Ďakujem Vám za tento článok...takéto veci by sme si mali pripomínať každý deň...že nie všetko čo máme je samozrejmé pre všetkých..
25. 10. 2016   Igor
Slávka, ale toto mame aj na Slovensku niektori ludia a ze ich je vacsina nevytiahnu aj päty z dediny, pretoze nemaju za co. Ale hlavne ze volia SMER soc. dem. :) ;)
25. 10. 2016   Igor
AJ = ANI
26. 10. 2016   working class hero
a ty sa im cudujes ?..a ktoru z tych s.r.o, co im velkokapital podhadzuje maju volit ? .. ci este vacsich pravicarov ako je SMER ?
25. 10. 2016   Jony
investičný guru... práve tým zbohatli, že ožobračujú takýchto ľudí...
25. 10. 2016   Karel
mýliš sa ... takých ľudí, o akých písali, neožobračujú, keďže nik z nich si nemôže dovoliť účet v banke, nieto ešte (prípadne aj) investovať.
Zamyslite sa nad touto skutočnosťou: banka žije z našich peňazí, manipuluje s nimi tak, aby dosiahla maximálny zisk ... LENŽE TEN SI NECHÁ PRE SEBA! Nám ako majiteľom tých peňazí zostanú odrobinky vo forme 1,2% úroku.
Robte to takto: akonáhle sa vaše peniaze dostanú do banky, vyberte všetko, čo tam nemusíte držať na automatické zaplatenie účtov ... síce nezarobíte tých 1,2% za rok, ale ANI BANKÁRI UŽ NEBUDÚ MAŤ TAKÉ ZISKY, ABY SI MOHLI DOVOLIŤ MENIŤ AUTO KAŽDÉ 3 ROKY či DOVOLENKU 3X ROČNE NA SEYCHELÁCH - to ich prinúti zmeniť systém rozdeľovania ziskov medzi klientov a seba, ideálne by bolo 50% banke a 50% klientovi.
25. 10. 2016   MV
Kde dnes dávajú 1,2% na termínovaný vklad? Ešte tak 0,5% pred zdanením, investičné fondy v konečnom dôsledku sú tiež takto nastavené, tlačí sa 80 miliard eur mesačne nekrytých papierikov, bankám tieto peniaze vnucujú a ak ich neumiestnia a vrátia do ECB musia ony platiť sankčný úrok. Dlhopisy sú aj so záporným úrokom.
8. 11. 2016   mark
Zvysia polatky za vyber v hotovosti, nebojte sa, oni savynajdu :)
1/1