Názory čitateľov


Názory k článku:
Prečo Harry Potter suší svoje milióny v banke: 3 finančné ponaučenia od mladého čarodejníka

18. 10. 2016   anonym
Nech si príde skúsiť takto radiť po tom, ako skúsni fungovať v umeleckej branži na Slovensku. Nech skúsi vydať knihu na slovensku, ako matka jeho predlohového detského hrdinu. O miliónoch sa mu ani snívať nebude. Nevraviac, že automaticky šetriť sa dá, keď príjmy prevažujú nad výdavkami - a to treba započítať nielen čaj z podrážky ako v Svetlách rámp varil Charlie Chaplin, ale aspoň život so skutočnou dovolenkou 2x ročne, s výmenou aspoň obyčajného rodinného auta po 10 rokoch, so zdravotnou starostlivosťou, ktorej priame výdavky duvblujú štátom vypaľovené odvody pre finančné skupiny, kde chlieb nie je výraznou položkou rodinného rozpočtu. právo na strechu nad hlavou polovicu príjmu a šanca na kúpu vlastnej strechy znamená predať sa do otroctva pôžičkárov na zvyšok života v dobe neistoty.
18. 10. 2016   Peter
Harry by mal aspon cast prachov investovat do hmotnych aktiv, inak bude velmi prekvapeny, ked niekto zrazu svihne prutikom a peniaze uz budu len bezcennymi papiermi ci cislami v pocitacoch.
18. 10. 2016   A Flock Of Sea Gulls
Nechce hrať v hlúpych filmoch po zvyšok života. Stačí že v nich hral doteraz.
18. 10. 2016   Lolo
No niekto na tie zaporne urokove sadzby zarabat musi, kto iny, ako Harry Ploter, kotry pomaha bankstrom tlacit peniaze a nevadi mu, ze peniaze v banke robia dalsie peniaze pre chudakov.
18. 10. 2016   Jeden
Harry Kkt nemá milióny vďaka šetreniu v banke s úrokom 0, vďaka pitiu domácej melty, vareniu s hrncami s pokrývkou, prepisovaniu textov, venčeniu psov ... on ich zarobil za účinkovanie v pár filmoch. Je to ako za Rímskej ríše, pre ľudí sú tu chlieb a hry, pár ľudí sa topí v majetku a zvyšok odvedie zo mzdy 60%.
18. 10. 2016   Milano
To sú aké neznačkové potraviny?
18. 10. 2016   brandon
napríklad kola z lídla namiesto kokokoly
1/1