Názory čitateľov


Názory k článku:
Počet penzistov v SR sa za desať rokov zvýšil o 148 tisíc

16. 10. 2016   oxi shaw
Teba zvysit vek odchodu na aspon 80 r. a cisla budu klesat...
16. 10. 2016   MV
Na koordinovanú kampaň proti dôchodcom som si už zvykol, ale viac som zvedavý, čo prinesie takzvaný preddôchodok, ktorých životných benefitov sa mladá generácia vzdá, aby si šetrili v treťom pilieri. Vhodné je to pre mužov, ktorí zomierajú výrazne skôr, ale tabuľky poisťovne to nezohľadňujú.
16. 10. 2016   ja
nevzda sa ziadnych, len dojdu po par desatrociach do veku ked uz nebudu vladat robit a potom si spomenu ze dochodky boli zrusene a ze to co nasetrili im postaci na dva roky bez prace
16. 10. 2016   anonym
Penzistov pribúba, ale nezamestnanosť neklesá. To je záhada, mala by aspoň o tých 148-tisíc klesnúť.
16. 10. 2016   Lolo
No budovali sme Socializmus a krajsie zajtrajsky, potom prisla realita, ked sme zistili, ze sme opotrebeny a navyse aj nepotrebny, neostava nam nic ine, len dozit, prezivat a ak nas dakto povazuje za parazitov, alebo chce proti nam bojovat, stale vieme to, co dnesna mlada burina nedokaze. Organizovat sa bez socialnych sieti na internete, jest odpadky, pouzivat zbrane, zit v doublethinku, no a najdolezitejsie je, ze vieme vyhladat triedneho nepriatela a mame pravo volit. A pribudame rychlejsie, ako umierame, pretoze mlada burina, sa zda byt sterilna. Pretze statisticky mame blizssie do hrobu, nebojime sa umriet.
Sme xenofobny, homofobny, nepriatelsky, malo tolerantny a konzervativny, nam vadia cierne, aj hnede huby, buzeranti a podobna farebna verbez.
Co len snami budu musiet urobit, aby sme naozaj povstali?
Koncentrovat nas a pustit kominom na vylet.
17. 10. 2016   Jozwf
pekzistov 178 000 policajtov a vojakov včítane ťtatbych zamestnancov 3 x viac a o tach najdradčéch povymyčlamych štýtnych a europslych funkciac ktpre stoja miliony sa mlčé....
17. 10. 2016   Jozef
...ešte raz a zrozumiteľne. Penzistov vraj pribudlo 178 tisíc, deti sa narodilo toľko že pre nich už nemáme už ani jasle či škôlky. Policajtov a vojakov a hlavne štítnych zamestnancov pribudlo 3 x viac ako penzistov a tých najdrahších štátnych a európskych zamestnancoch a ich rôznych príplatkoch na platoch ktoré stoja milióny je asi štátne tajomstvo.
1/1