Názory čitateľov


Názory k článku:
Skutočný príbeh: Koľko to stojí, keď k vám mieri hurikán

26. 10. 2016   hyza
ved je to klamstvo. vytlacili si 30 trilionov dolarov. iba za obamu 10+ tak si vytlacia viac. noo)) dokial budeme petrodolaru doverovat dovtedy si mozu tlacity neobmedzene!! ..bohuzial.. a usa robi vsetko preto uz 40+ rokov aby vsetky ine krajiny zdiskreditovala a destabilizovala. aby LEN ich dolar bol svetovou menou a tym padom ho mozu tlacit do aleluja. ale uz je dlh taky ze to ani globalizacia neunesie a tak provokuju vojnu z ruskom za kazdu cenu.. dufam ze to donald zatrhne a da do basy hitlary a kerryho.a stoltenberga!
13. 10. 2016   xXx
Minúť sa dá aj 100000 tis $ to nie je umenie. Súdruh urobil chybu, že dal na rady svojej ženu a ženy dokážu minúť aj nemožné. V tomto prípade zlé rozhodnutie spôsobilo väčšie škody ako hurikán.
13. 10. 2016   Lolo
Kazda podobna vec, je zmykacka na peniaze. Je uplne jedno, ci je to kdesi hurikan, alebo prilev neoeuropanov, stale sa jedna o vitanu umelu zataz ekonomiky a jej zakladnym produktom je zvyseny cash flow, bez ohladu na nasledky.
13. 10. 2016   hotentoten
preco do tych nakladov zaratava jedlo a hotel v Denveri, ked rovnako by sa museli prestravovat doma a do Denveru by siel tak ci tak na sluzobku???
1/1