Názory čitateľov


Názory k článku:
V budúcom roku by malo byť 31.027 novopriznaných starobných dôchodkov

10. 10. 2016   koklesgogo
a co ta nehodovost,predcasn é umrtia ludí čo nie su v dochodkovom veku a mnoho inych dovodov ked sa clovek ani nedožije dochodku,kam idu peniaze co odpracovali pre spolocnost???
10. 10. 2016   Katka
A aký je počet ľudí, ktorí po celý život odvádzali príspevky na sociálne poistenie a pár rokov pred dôchodkom zomreli?
9. 10. 2016   Lolo
Problem dnes asi nieje v Slovakistane ani tak nizka porodnost, lebo to sa prejavi az neskor, ale problem je ako tak vidim, nizka umrtnost.
A to najma nizka umrtnost ludi, ktory skoncili v pracovnom procese a idu na dochodok.
Je sice mozne, ze nakoniec umru skor, ak budu mat realne zit z tych penazi, co dostanu ako pasivny prijem za celozivotnu pracu, ale moc by som sa na to nespoliehal.
Podla seba viem, ze schopnost prezit, je u starsich ludi daleko vyssia, ako u ludi mladych. V prvom rade, je to obmedzujuca opotrebenost organizmu, neumoznujuca adrenalinove sporty, od jazdy na skateboarde, cez motoristicke zabavky, alebo parkurove skoky. Rovnako ich nepozornost pri vedeni motoroveho vozidla je minimalna, nakolko maju problem, vobec vozidlo vlastnit a ak ho aj vlastnia, tak ho maju problem prevadzkovat a nieto este trsat SMS, alebo byt pripojeny na soc. sietach, pocas jazdy. Dalsi problem je, ze vzhladom na to, ze ich jedinou starostou je vlastne prezitie, dokazu bojovat o svoje miesto na slnku, daleko agresivnejsie z mladou burinou.
Celkom sa cudujem, ze v nasom kolonialnom Slovakistane, neuviedli ako nadpis clanku, nieco v zmysle "V buducom roku, bude 31.027 novych nezamestnanych, ktorych nebude mozne vyradit z poberania soc. davok a nebudu vykonavat ziadne verejno prospesne prace a nebude ich mozne ani deportovat" Alebo nieco podobne..
9. 10. 2016   Slavomír
..."mladá burina"... HAhaha. Perfektný výraz!
9. 10. 2016   Blind Man
Ak je na Slovensku nízka úmrtnosť, môžeš ísť príkladom. Zapichni to tu už zajtra. Ako? Je tisíc možných spôsobov. vyber si najvhodnejší. Poraď sa so svojimi pristeľmi na Facebúku.
9. 10. 2016   ja
nees sa, az budes v tom veku ty, uz dostanes len na vyber ci chces lano alebo gulku. mladi ambiciozni ta vyhlqasia za nepotrebneho a ze zbytocne znizujes efektivitu a v zmysle ozdravovacich procesov ta proste obetuju
1/1