Názory čitateľov


Názory k článku:
LGBT sila na spotrebiteľskom trhu: Investori si myslia, že len gayovia majú peniaze

10. 10. 2016   BP
Zaujímavé sledovať, koľko expertov na LGBT ľudí sa tu v diskusii objavilo, len preto, že zazreli v názve článku slovo LGBT a ešte aj v sekcii o peniazoch..., a pritom komentáre tak od veci..., proste ste sa tu prišli vnútorne vyventilovať z vlastných mindrákov.
Pritom o reálnej kúpyschopnosti a sile na spotrebiteľskom trhu pre ľudí v skupine LGBT nehovorí len tento článok, ale aj mnohé ekonomické štúdie, ktoré na rozdiel od vás tu, sa zaoberajú faktami a reáliami.
10. 10. 2016   ja
hej, ti bohati su gayovia, ti ostatni su len obycajni buzeranti :-)
Príde chlapík k lekárovi a hovorí:
- Pán doktor, ja som asi gay.
Doktor na to:
- A máte košelu od Armaniho?
- Nie, len takúto flanelku.
- A nohavice máte Hugo Boss?
- Nie, iba menčestráky.
- A slipy? Calvin Klein?
- Nie. Obyčajné, úpletové.
- Viete čo? Vy nie ste žiadny gay. Vy ste obyčajný buzerant!
10. 10. 2016   anonym
LGBT scena je jedna vec, ale najviac pohlavnych organov je v ZDERE, s. r. o. na cele s Hranolom, to je kvalitny pohlavny organ, vacsieho ko..ta Slovensko ako premiera este nemalo.
10. 10. 2016   Blind Man
Široká verejnosť si zasa myslí, že len gayovia majú AIDS. Holt kto má pravdu?
10. 10. 2016   anonym
Zvrátená propagácia uchylákov.
10. 10. 2016   Lolo
Obcas sa docitam zvratene veci, ale toto je celkom zaujimave. Je to podobne, ako ked komunisti riesia otazku kapitalizmu. Pripadne kapitalisti ziesia socializmus. Zaujimave je, ze skupina ludi, ktorych pritahuje rovnake pohlavie, nieje nic proti prirode, pretoze vo svete glovalnej ekonomiky predstavuje "spotrebitelsku skupinu" ktora je schopna len na zaklade svojej odlisnosti sexualnej orientacie, vytvarat elitarske maniere, alebo tvorit elitu, na zaklade sexualnej deviacie. V tomto pripade sa len cudujem, ze nepodporia ekonomovia a bankstri aj ine deviacne uchylky a neuvedu ich do normalu, lebo okrem homosexuality, je cela spusta deviacii, ktore by mohli byt spotrebitelsky velmi aktivne nakupom cohokolvek, co suvisi z ich predstavami o normalnej existencii v spolocnosti. Napriklad pre pedofilov by mohli vyrabat viac cukrikov, oceliarsky priemysel by kvitol vyrobou retazi a kotviacej techniky, priemysel vzroby socialnej keramiky, by mohol vyrabat zachody, ktore by umoznovali lepsie sedenie, alebo suloz v paroch, pripadne pre fekalistov zachody na pojedanie fekalii.. Odebny priemysel pre odhalovacov lepsie suche zipsy na balonove plaste, alebo obuvnicky priemysel lodicky nadmernych velkosti, pre transsexualov.
Nieje to tak vtipne, ako by sa na prvy pohlad mohlo zdat.
10. 10. 2016   anonym
Lolo: v zápore slovesa byť je medzera, teda "nie je."
10. 10. 2016   Lolo
Vdaka, ja sa snazim pisat spravne, ale mam uz rano v kadibude chlad.. Zahmlieva sa mi optika, trasu ruky a nie je tam uz prijemne.
10. 10. 2016   Blind man
Predídeš problémom, keď budeš srávať do výlevky v teplej kuchyni.
10. 10. 2016   anonym
S tou maringotkou by si mal niečo urobiť, ale na druhej strane mi je Tvoj životný štýl inšpiráciou. Pochopiteľne, že tu ide o paredie dôležitosti. Tvoje kementáre mi spestrujú život .
10. 10. 2016   anonym
Preklep na preklep na displeji už nedokážem rozpoznávať znaky.
10. 10. 2016   Lolo
A co mam urobit z maringotkou?
Mam si na nu zobrat starecku hypoteku a kupit si kralikaren?
Mne je dobre, nic mi nechyba, ani LGBT spotrebitelia.
Som rad, ze niekto ma radost, ked daco napisem zadarmo.
Neplatia mi, ale humor je zadara. Nie kazdy to vsak chape.
10. 10. 2016   ja
uz len ta eutanazia vsetko vyriesi :-)
10. 10. 2016   poiter
"Aj lesbičky kupujú tampóny, pleťové vody, šampóny."
Lezby potrebujú zvlášť reklamu na lezbické tampóny, lezbické šampóny a lezbické pleťové vody? V článku sa x krát opakuje, že lezby sú len ženy. Avšak s potrebou deliť ženy na hetero a homo.
10. 10. 2016   Jony
Autor tým chcel asi povedať, že treba investovať do obojstranných vibrátorov :D
10. 10. 2016   Realista
Ano, a treba investovat aj do ritnych lubrikantov a umelych riti, to v najblizsich rokoch brutalne pojde, uz nebudes "in" bez umelej riti s velkou dierou.
1/1