Názory čitateľov


Názory k článku:
Porovnanie nielen pre klientov Zuno: Kde mám možnosť získať rovnako výhodný účet?

9. 10. 2016   Praktik
Nie som si celkom isty, ale Financnahitparada uvadza napr. Konto plus od Privatbanky, ktore sa aspon podla popisu javi, ako tiez ucet s kartou zdarma. Ci je tam nejaky hacik ?
8. 10. 2016   ja
csob nezasponzorovala tak sa tam nedostala?
6. 10. 2016   Chorche
Skoda toho Zuna, bolo perfektne, superIB, dobry sporiaci produkt, dve karty, z toho jedna kreditka s moznym 100% inkasom. (Nie ako mBank). Fio nema kreditku. Kde je Privat bank? Zuno bola najlepsia banka pre bezneho pocitacovo gramotneho klienta a preto musi koncit.
6. 10. 2016   Praktik
Nie. Ak je za Zunom Tatrabanka, kde maju jej klienti skoncit, tak je to ako s Eliotom. Marketingovy produkt na chytenie klientov, kde sa spoliehaju, ze kopec z nich banku menit uz nebude.
6. 10. 2016   peto166@gmail.com
to prasive zuno s nami riadne vybabralo... mam taky dojem, ze to bola skor nastrcena banka tatrabanky aby nahrabala klientov a nasledne ich odkupila!!! no mate smolu, so zanikom zuna koncim i ja do ziadnej tatra hovadiny teda nepojdem!!!
6. 10. 2016   suxi
6 rokov fungovali len aby ta dostali! Takto sprosto si sa nechal nachytat.
6. 10. 2016   peto166
mna len zaraza, ze taketo pofiderne tahy na klientov im narodna banka dovoli... ale co sa cudujem... ved sme na slovensku, tu je za spravny obnos penazi mozne snad uuuplne vsetko!
6. 10. 2016   zunovalo sa mi
Si ty normálny, tatrabanka tam nie je spomenutá. Ja som Zuno nemal a doteraz mi to nechýba.
- neplánujem si vziať hypotéku, ani žiadnu nemám.
- nemám nadpriemerne vysoké úspory,
- nerobí mi problém platiť kartou,
- mám aspoň bežný príjem,
- za účet platím minimum, teda 0 eur mesačne,
- na založenie účtu navštívim pobočku banky, prečo nie.
Podľa mňa Zuno riadne vybabralo iba s hlupákmi. Stále sa čudujem, že ľudia neustále veria TV a reklame. Odkedy som prestal sledovať TV a reklamy som sa stal slobodným človekom. Nech žije AdBlock, ktorý umožňuje život bez reklamy.
6. 10. 2016   sdf
To čo píšeš je hlúposť asi si nikdy ani len nebol na Zuno-webe. Alebo si hlúpi. Ja mám zuno a je to super. Ja ho mám ako vedlajší účet (popri firemnom).
Absolútne nič som neplatil na poplatkoch, všetko som robil cez IBanking, nemal som žiadne vydieračske "minimálne 400€ obrat" (Unicredit, Sberbank) alebo poplatky za vedenie karty ktorou som nič neplatil 1,3€/mes (mBank)
Som z toho úprimne smutný že to takto dopadlo :/
na obyčajný život bolo Zuno NAJLEPšIE!
Asi prejdem do toho Fio - majú veľmi podobné podmienky ako Zuno tak to bude asi v pohode, len budem musieť rušiť ten môj Zuno-účet takže papierovačky predpokladám.
6. 10. 2016   peto166
presne tak... tiez zvazujem tu FIO banku...
6. 10. 2016   Blind Man
Prečo žerieš lajná? Prečo piješ šťanky? Nerob to a nikto nebude s tebou vyjebávať, trtko!!!
6. 10. 2016   peto166@gmail.com
bola to najlepsia banka v akej som kedy bol! no a preto nerozumiem, ako mohla skoncit... len tak..
ma/la jednoznacne najlepsie online bankovnictvo a 0 poplatky bez podmienok... ale tebe to je zbytocne vysvetlovat, ked nemas ani paru ocom hovorim, kedze si ich klientom nikdy nebol... som naozaj sklamany! a este viac snad z toho, ze nas predhodili tatra banke...
6. 10. 2016   Praktik
Zuno patri Raifke a ta pracuje pod licenciou Tatrabanky. Pojde o tu istu bankovu skupinu. V marci vysli spravy, ze Zuno chce kupit rusky investor, ale upustili od toho. S prevadzkou su spojene aj naklady a je pravdepodobne, ze sa opakuje rovnaky scenar ako s Eliotom. Preto to neni vobec divne, situacia sa skoro rovnako opakuje. To, ake mala banka Internetbanking, alebo ako sa spravala ku klientom a ci boli spokojni s jej sluzbami, nehovori nic o ziskovosti, alebo stratovosti banky. Od roku 2013 sa pre malu ziskovost uvazovalo o zruseni Zuna. Bol to proste virtualny produkt Raifky /pod licenciou Tarabanky v SR/. A cielom takeho je nachytat klientom a potom z nich urobit platiacich klientov, ked ich presunu do materskej banky. V roku 2000 bol otvoreny Elitot, ukonceny v roku 2005. O pat rokov neskor v roku 2010 otvorene Zuno, rok 2016 mu bude posledny. Mozno v 2020-2021 dojdu s novou internetovou bankou a za dalsich 5-6 rokov ju zatvoria. Klienti sa im hladaju uz tazko, ked su tu aj ine internetove banky.
6. 10. 2016   Praktik
Ani sa nedivim. Zuno patri oficialne pod Raifku a na Slovensku pracuje ako odstepny zavod Tatrabanky. Kto si pamata, tak v roku 2000 mala Tatrabanka svoj startup - prvu internetovu banku zdarma - ELIOT. Tu o 5 rokov zavrela, aby prebrala jej klientov. Tusim bol postup taky, ze najskor zacali prevodom do Tatrabanky uctovat klientom v prepocte 1 EURO. Potom sa to dvihalo na 2,5 EURa a neskor na 5 EUR. Ked to uz stuplo, isiel som zrusil ucet. Ten sa dal zrusit zdarma, ale mila Tatrabanka si pytala 7 EUR za zrusenie karty k uctu, ktory zrusila. Naco, ked karta bola k uctu neplatna ? Z niecoho ryzovat musia, tak si vymyslia absurdne poplatky. A presne preto som tusil, ze projekt so zastitou Tatrabanky je iba marketingovy tah, ako nalakat klientov zdarma a ked je zakladna dost siroka, tak si ich prevedu do Tratrabanky /o prevode do Tatrabanky sa uz informuje verejne/. Potom zacnu dvihat tymto klientom samozrejme poplatky. Spoliehaju sa na to, ze vela ludom sa nechce vybavovat papierovacky a menit banku a tak im vela klientov ostane.
6. 10. 2016   peto166
veru, vyzera to presne tak... :((
10. 10. 2016   ja
za par rokov to skusia zase a znovu im ludia naletia
1/1