Názory čitateľov


Názory k článku:
Štúdia INESS: Nové diaľnice ekonomike regiónov nepomôžu, na riešenie nezamestnanosti treba urobiť viac

27. 9. 2016   Jozef
Uz v devedesiatkach sme sem priviedli par obchodnych partnerov z nemecka rakuska a talianska co chceli stahovar svoje vyroby na vychod vzdy to dopadlo rovnako hrozna dostupnost aj ked inak sa im tu pacilo.
27. 9. 2016   Blind Man
Iness by tiež mohol venovať nejakú štúdiu o šťavnatej trtkačke. takto len píše o tom o čom vedia ľudia v hladových dolinách už 20 rokov!
27. 9. 2016   Katka
Komunisti nečakali od diaľnic zvýšenie počtu pracovných miest. Aby umožnili všetkých ľuďom právo na prácu, nestavali diaľnice, ale štátne podniky. A nepotrebovali na to ani vyhodiť milióny korún na štúdiu INESS. Dnes na to, čo vedel každý nevzdelaný sedliak, treba špeciálne štúdiá.
27. 9. 2016   Igor
To uz su aky odbornici jasne ze dialnica je len jeden faktor ten uplne zakladny. Ostatne podmienky na podnikanie v tomto state su tiez biedne. To aj moj pes vie ze si spravi cesticku do rohu zahrady kde chodi na velku ale po zradlo si pride ku mne.
27. 9. 2016   Lolo
Namiesto dialnice, tam asi postavia ohradu, aby im socialne vyradeny, neutekali kazdy den do mesta.. Hlavneho mesta slovakistanu, Blatisravy.
1/1