Názory čitateľov


Názory k článku:
Polícia pri razii zhabala 5000 uncí striebra, chlapík drahý kov ukrýval doma

29. 9. 2016   Milan
Prosím vás. Ved je to reklama, aby sme si ťažko zarobené peniaze dali do Amerických bánk. Tam, je to najbezpečnejšie. Tam, môžete mať zlata koľko chcete, tam sa im nič nemôže stať.
24. 9. 2016   Blind Man
Článok plný blábolov a drístov.
27. 9. 2016   zh
praveze vynimocne dobry clanok na tento server. ty si asi statny alebo bankovy zamestnanec tak ta to pekne nastvalo ked odhalil co ste zac.
24. 9. 2016   Lolo
Je to jednoduche, vo vychodnej kolonii EU, sa toto stat nemoze, pretoze ty, co kratia dane, maju v podstate vdaka kleptokracii, ktora nam vladne, volne pole posobnosti.
24. 9. 2016   fero z BA
pri dnešných úrokových sadzbách, pri stave bankového sektora, pri neuveriteľnom zadĺžení krajín len zúfalec, ktorý nie je schopný reálneho pohľadu na existujúci stav drží peniaze na bankových účtoch v europe. Kto si čo len trochu váži svoje úspory, tak bude mať svoje peniaze uložené inde a inak
24. 9. 2016   ľuboš
jasné a tých pár eur , ktoré priemerný človek si ušetrí ma presunúť na Kajmany.., že :)))
a inde uložiť peniaze..., NIKDE na svete nie je N I Č v bezpečí.
NIKDY a NIC.
takzo to bolo už tisícročia.
24. 9. 2016   anonym
Čo si tým myslel: mať svoje peniaze uložené inde a inak. Povieš A, ale nepovieš B. Keď prd vieš, tak nič nepovieš a len táraš. Je jedno kde ich máš uložené, pretože peniaze sú kryté dlhom a celý bankový systém funguje na princípe pyramídy. Jedna banka riadi všetky ostatné, z peniazov urobili tovar s ktorým teraz obchodujú aby vytvárali zisky.
27. 9. 2016   vismaior
pri stave vymozitelnosti prava na slovensku len blbec ma ulozene v nehnutelnostich na sk. lebo sa rychlo mozes dostat na druhu stranu zoznamu a nehnutelnost bude zrazu zmrazena pokym ju nevysudis naspat. co u nas je nemozne. a eu sudy sa tak natahuju ze uz vtedy eu sudy nebudu mat pravomoc nieco vynutit na sk.
dnes sa likviduje opozicia na slovensku a zajtra..ktovie co pride. nieje nahoda ze pociatek a spol utekaju zo slovenska. bezpravie sa blizi . smraci skupuju z pozemkoveho fondu co sa da, luky,medze, hocico.. si myslia ze po znarodneni im to ostane)))
1/1