Názory čitateľov


Názory k článku:
Súmrak bankovníctva: Ak zabijete jedného švába, musíte rátať s miliónmi ďalších

21. 9. 2016   anonym
Čachre robí aj vub+generali=tunel. Človek poctivo pracuje, šetrí pre deti,vloží do banky aj tak vás oklamú o svoje úspory!Príklad z vub v nr, kde pri predčasnom rušení flexipoistky v generali podáva pracovníčka zavádzajúce, klamlivé informácie, používa nekalé praktiky, vidinou provízie a z mojich 4000€ vložených v hotovosti, zdôrazňujem mojich, mi bolo vyplatené 1050€. To všetko pod ochrannou rukou vedenia banky. Ak by som dostal korektné info, určite nenechám banke takmer 3000€, hoci mi slovne bolo povedané, že mi bude vyplatená oveľa vyššia čiastka. Veselo – veselá-čimo užite si ich. VUB a Generali nikdy viac! Neodporúčam smradov,horší ako cigánska úžera! Ľudská zgerba a šmejdi!Neodporúčam!
21. 9. 2016   Heuweg
Treba riesit svaby s stvor a viac cifernym platom.....
21. 9. 2016   tidlifon
svabov s najvacsimi platmi neriesil a nebude nikto nikdy. .vzdy sa len predhodia verejnosti male ryby a skody potichu zacvaka "stat"
21. 9. 2016   Szekeres
Súmrak bankovníctva:...a ako je mozne, ze obycajny clovek "z ulice" tieto tendencie zaznamenal uz pred rokmi a SPINAVE media sa tvaria DNES, akoby sa prave zobudili???!!!
21. 9. 2016   ainemunys
Súmrak bankovníctva začal, keď z platidla urobili výrobný prostriedok, ktorý dostal naviac fiktívnu hodnotu, nekrytú vlastne ničím, len slovom finančníkov.
21. 9. 2016   Szekeres
vyrobnym prostriedkom sa TO stalo az nasledne potom, ako niekto zariadil ekonomiku ako postavenu na permanentnej inflacii.
21. 9. 2016   Lolo
Podla mna problem nieje v bankstroch, ale v celkovej politike, ktora banksterizmus podporuje, lebo bez bankstrov, by nebolo mozne pre politiku nielen ziskat peniaze, ale ani z politiky vyzmykane peniaze, by nebolo mozne prat a schovavat, pripadne swapovat na gold, alebo ine kovy, ani zasivat v danovyc rajoch.
Rovnako bez bank a banksterov, by nebolo mozne vytvarat danove peklo, ako mame u nas doma v EU aj koloniach.
21. 9. 2016   anonym
Vačšie problémy budú mať ľudia, čo si nabrali dlhy.
21. 9. 2016   anonym
Prečo si to myslíš? Ak máš dlhy, majetok ti v kríze neklesne. Ak si ale boháč, v kríze prídeš o veľa.
21. 9. 2016   Lolo
Je to uplne jedno, ked si chudak a zijes na dlh, tak v krize prides lahko o strechu nad hlavou, pretoze ak prestanes splacat, musis uvolnit miesto tomu, kto ma dojem, ze si to moze dovolit. Ak si mal nahodou pred krizou splatene, alebo nahonobene, turbulencie ta aj tak pripravia o vatsinu toho, co si nasporil a usetril v obdobi hojnosti. Ak si vlastnikom nehnutelnosti, obvykle pride po turbulenciach socializmus, ktory ta zbavi starosti o majetok.
21. 9. 2016   working class hero
starosti o majetok zbavil ludi kapitalizmus...mlad i ziju vacsinou s rodicmi v rodinnych domoch/bytoch postavenych za socializmu alebo zadlzeni v garsonkach, lebo na vacsi majetok nemaju
1/1