Názory čitateľov


Názory k článku:
QUDAL: Privátne značky Lidl získali 25 prvenstiev

25. 8. 2016   Lolo
Ja tvrdim, ze cim vatsi retazec v Slovakistane, cim dalej ma centralu, od Slovakistanu a cim vatsie predajne stavia, tym vatsi odpad predava na zranie.
Lidl je diskont, takze aby prilakal ludi a zarobi, musi drzat kvalitu. Staci malo a ide do prdele, jedna, alebo druha predajna.
Tesco, je tak velke a prepchate, ze na kvalitu moze kaslat, aj pokuty to nespravia. Vyuziva 24 hodinovy rezim, pre Slovakistanskych Hikkomori, ktory vyliezaju ako svaby a mury, len v noci.
Prakticky je jedno, kde clovek nakupi, ale mam taku blbu radu.
Ak zahranicny retazec, ma predajne aj blizkom zahranici, na zapad od nas, vyberte sa raz do zahranicia na nakup a nakupte bez ohladu na cenu, podla zoznamu, to, co bezne kupujete v nejakom retazci.
Ak bude velmi odlisna kvalita a zlozenie na zapad od nas, je problem v tom, ze retayec v Slovakistane, predava odpad.
Ak bezny nakup bude zlozenim rovnaky, ingrediencie sietovej znacky rovnake, aj pomery zlozenia vo vyrobkoch, je to v poriadku. Je pravdepodobne, ze vdaka vyssej kupnej sile, bude napriklad v Rakusku, nizzsia cena. Je to vidno najma u Billa a trosku u Lidlu.
U Lidlu, je zlozenie potravin, takmer bez rozdielu, sietove znacky, su prakticky identicke.
Niektore balenia, maju vatsie, za rovnaku cenu, ako u nas, kde su mensie, ale rozdiely su nie velke.
Preto tvrdim ja, Lidl, palec hore!
25. 8. 2016   anonym
Lidl je obchod pre socky, môže vyhrať aj 1000 ocenení. To je slovensko na tom fakt zle, keď takýto reťazec sa mediálnou masážou stane obchodom roka. Koľko percent predávajú slovenských výrobkov, to by bolo zaujímavé povedať. Kvalita nie je nič extra, ale cena je možno výhodnejšia. Pritom sa tam predáva podobný šuvix čo v iných reťazcoch. Mňa tam očarili iba produkty Powerfix. Ako každý iný obchod, plné regály farebných výrobkov. Keď si pozriete zloženie, tak je to skoro vždy palmový olej, glukózový sirup a kukuričný skrob.
26. 8. 2016   Vlado
ty si mudri jak ho.no na policke...
to, ze predavaju najmensie % slovenskych vyrobkov sa ukazuje nakoniec ako vyhoda
nemecke, ceske, ale i kvalitne polske vyrobky su kvalitnejsie ako slovenske
asi si dlho nebol v Lidli, ale cena tam uz rozhodne nie je najnizsia, ako v case ich prichodu do SR
dokonca by som povedal, ze niektore vyrobky ma najdrahsie na trhu, ale velmi rad za ne zaplatim, lebo kvalita je niekde inde (vyssie) ako napr. v "slovenskom" COOPe, Terne a pod.
1/1