Názory čitateľov


Názory k článku:
Strach z finančnej tiesne a chudoby má 69 % Slovákov

24. 8. 2016   MV
Ani z chudoby a ani z finančnej tiesne nemám taký strach ako z toho, aby Slovensko nenastúpilo na cestu akou prešiel Libanon a každý, kto sa zaujíma o túto realitu vie, čo sa tam stalo so zmenou etnického zloženia - k akému vyvražďovaniu došlo. Majetok, ktorý mali nikdy nevyužili, schudobneli na jedny topánky a ani životy si neudržali.Tí, ktorí prežili, tých príchodiaci prerodili.
24. 8. 2016   EUROBORDEL
V 89 TOM ZBLBLI DAVY LUDI..VYUZILI ICH VO SVOJ PROSPECH IM SA TOTIZ TERAZ ZIJE! CELÉVRITI, SAMOPAŠE, SMOTANKY A INE CHUJOVINY CIM KRMIA TENTO NAROD! VOLAKEDY VZNIKALI FIMY KTORE MALI HLAVU I PATU A O NIECOM HOVORILI! DNES? FARMA OZIERACKY SEX SPROSTOST NA SPROSTOST!TO JE DNESNA SMOTANKA! A NAPOKON ROZKRADUTIE STATNEHO MAJETKO DO SUKROMNIM ZLODEJOM. VZNIK PENTY J A T A INE ZLODEJSKOMAFIANSKE SKUPINY! TO JE VYSLEDOK DNESNEJ DOBY
24. 8. 2016   EUROASS
TAK TAK TO JE DAN ZA STRNGANIE KLUCAMI..AZ SEM SME SA DOSTRNGALI! DO CHUDOBY
24. 8. 2016   anulo@aol.com
Ak si chudobnejsi ako si bol v 1989 je len alen tvoja chyba a tak ti treba
25. 8. 2016   Szekeres
EUROASS, nezabudni ist podpisat peticiu za referendum o opusteni EU. To je jedina rozumna reakcia na nenavistne, arogantne prispevky typu od anulo
24. 8. 2016   Lolo
Myslim si, ze tych 69% Slovakistancov, ma nielen strach, ale v chudobe realnej zije.
Celkom isto zije v chudobe energetickej a v chudobe europskej.
Prepocitanim realnej mzdy, vysokeho zdanenia nizkych miezd a tym padom realnych vysokych nakladov, nemusia mat ani VS, aby si uvedomili v akej prdeli ziju.
Bez VS vzdelania, sa ich to aspon tak netyka.
24. 8. 2016   apoliticky
to su ,,vymozenosti kapitalizmu,, ktory nam ,,priniesol,, ten TCHOR HAVEL !! ...reval na tribune...nebojte sa ze budete chudobni alebo zobraci nebo bezdomovci...to jenom komunisti vas tak strasi!...a vysledok uz pozname...Havel NECH TI JE ZEM TAZKA, TY POTKAN JEDEN!!!
24. 8. 2016   Lolo
Ale prd makovy, v trenkach udeny...
Problem je, ze sme sa nevyrovnali z minulostou.
Pokial bz u nas Komunizmus, bol vyhlaseny za nezakonne a ludske slobody a prava potlacujuci, eliminovany aj z jeho predstavitelmi, pripadne do zrusenia trestu smrti bolo povesane politbyro a vlastne cela KSC. Alebo aspon bolo konanie postavene za 40 rokov mimo zakon a vsetci co sa na nim podielali, nestalo by sa to, ze by sme zili v Slovakistane a konstitucnej kleptokracii.
Keby aspon, bola zakazana propagacia komunizmu...
Ale nie.
Slovensko sa nevyrovnalo zo slovenskym statom, RBM sa nevyrovnal z protektoratom.
Znarodnene sa zrecyklovalo a narodne sa sprivatizovalo.
Vdaka tomu, ze sme hlupy, alebo naivny.
Ku tomu dnes este chudobny a zadlzeny z hypotekou na krku a kralikarnou, kde mozeme klovat podobne somariny.
Niekto sa tomu zas smeje v nejakom Bonaparte, lebo mu staci lacny podnajom..
Na Slovensku sa tento systém stal prominentným súčasne so vznikom republiky, kedy systém založil Vladimír Mečiar pomocou svojej strany HZDS. Po jeho politickom úpadku sa najvýraznejším politikom tohto smeru stal Robert Fico a jeho strana Smer-SD, ktorý je aj súčasným premiérom krajiny.
https://sk.wiki pedia.org/wiki/Klepto kracia
p.s.
strach, je najlepsia paka, na ovladanie ludi.
Strach z chudoby, je obvykle len starch, priznat si chudobu vlastnu.
24. 8. 2016   anonym
Slovensko sa potrebuje vyrovnat - ale pravdivo - s prvou slovenskou republikou, ale hlavne s nanuteny bratrickovanim sa s priemyselnym zapadnym bratom, ktoremu vraj bolo len agrarnym priveskom. Potrebuje sa vysporiadat s prichodom komunizmu zo zapadu, s kopirakom hajzlaku do Prahy a MOskvy - pardon, aktualne do Brueslu politicky a do Prahy hospodarsky (vid firma XX - Slovakia.sk, ale hoci ju riadi syn japonskeho zakladatela, pre schvalenie investicii si musi po suhlas do Prahy. Neobchodujeme priamo, lebo marze a nulove naklady pre ceske firmy (Slovakovi cesky manual ani masaker slovenciny ceskym zelenym prezervativom nevadi, na Slovensku sa vydavaju knihy v cestine, detto preklady - kulturna anexia... Slovensko sa potrebuje vysporiadat s historiou, podla ktorej sme ublizili pomaly aj Martanom - a to vacsiemu poctu, nez podla ich scitania Martanov kedy existoval, s poklonkovanim "mocnostiam", s tym, ze nam atale nevladnu Slovaci, ale nejake podivne vyzerajuce xichty s vyrazne protislovenskym - no na rozdiel od rasizmu netrestatelnym - zameranim, ktori si chodia na cudzie ambasady po instrukcie, ako nas urazit, ponizit, lasicovsky udrat tym narodom v holupici, s tym, ze bez cecha na slovensku nespravime "sou", kde mame prezidentov sasov, gasparkov, mensie zla od dvojplatnicky a uzernikov v roznom poradi, nebvolime za niekoho, ale proti neikomu, a vlastne zijeme tak, ako nam dovoli nejaky cudzi element, napriklad Vaclav Lahev, ktory na nas vypustil vrahov, a ine antislovakisticke kreatury, ktore mali uz davno byt nielen odstavene od verejneho zivota, ale ako vlastizradcovia a brutalni zastancovia zaujmov kohosi mimo Slovenska postaveni pred sud za vlastizradu. Lenze my sle holufpicc, dakujem, pan Presibane zvieratko, uhlavny propagator tohto antislovakistickeho oznacenia...
25. 8. 2016   Katka
Ha, ha, ha, vraj sme sa nevyrovnali s minulosťou!! To je obyčajný žvást sinavých demokratov, keď sa nechcú priznať k zodpovednosti za ponovembrový vývoj. Ono, keď začnú riadiť štát krčmoví povaľača a kaviarničkoví umelci, ani to inak dopadnúť nemôže.
1/1