Názory čitateľov


Názory k článku:
Nemecko pripravuje svojich občanov: Musíte mať vlastné zásoby jedla, vody, ale aj hotovosti

23. 8. 2016   URBAN
neviem načo zásoby pretože dnes a v budúcnosti sa použije jadro na vyhladenie celého nemecka stačí pár jadrových hlavíc načo to zbytočne naťahovať konvenčným konfliktom. toto celé je sprostosť pri súčasnej raketovej technológii je Merkelová odtrhnutá od reality aj jej sprostý generáli. keby som ja už mal riešiť konflikt tak ako nacisti rýchlo, chceli za 6 týždňou dobyť Soviet union, no teraz Putin stlačí pár gombíkov na jadrovom kufríku a vyhladí husto osídlených Nemcov s pár jadrovými hlavicami.
23. 8. 2016   Rado
Aké mestá duchov aké Sarajevo?? Okamžitá vojenská a policajná pohotovosť a všetci muži aj ženy od 17 do 62 do mlynčeka pre bláznovstvo menom mobilizácia.
23. 8. 2016   anonym
ano podakujte sa psychopaticej angelke aj za jej rady uz nam ukazala kam tie jej rady smeruju do zahuby.KUPOV NEMECKYCH VYROBKOV PODPORUJETE ISLAM TO JE BYVALE NEMECKO KTORE SA CHYSTA ZNICIT EUROPU.
22. 8. 2016   anonym
Zásoby nebude treba je úplne iná doba, doba ako to bolo povedané za dva dni padne celá EÚ mestá prázdne volné cesty čiže stratégia o zásobách sú keci a slovakistan ak chce prežiť musí vedieť s kým pôjde ďalej od vstupu do EÚ samé problémy stojí to zato stali sme sa otrokmi s penzistov sú žobráci slovensko vymiera treba pisať viac hofg
23. 8. 2016   Lolo
No ja ti na to napisem drahy Anonym, asi tolko..
Predstav si, ze v hlbokej noci, v zime, vypnu v malej kolonialnej Blatisrave:
Elektrinu a plyn. Prestane ist nasledne okamzite voda, internet, mobilne telefony.
Mesto staci uzavriet na vstupnych a vystupnych cestnych bodoch, celkovo asi na 6 miestach, zatarasia cesty a ostatnych daju kontrolne stanoviska a nepustia nikoho von, ani dnu, bez specialneho povolenia, ktore nikto nevyda, lebo je to len fikcia.
V prvych 24 hodinach, skolabuje vsetko, co clovek poznal, ako tenku skrupinku civilizacie.
Umru v prvom rade ty, ktory su odkazany na starostlivost, mimo nemocnic z generatormi. Po 24 hodinach, dojde stava aj generatorom v nemocniciach.
Do 48 hodin, prestane policia riesit rabovanie, lebo to nabere zivelne rozmery, premrznuty ludia, budu robit happening pri ohnoch na ulici, ostatny pozaliezaju do svojich kralikarni, kde budu mat velku kopu v zachode, prazdne brucho a zmatok v hlave. Rozhlas bude len chaoticka zmes protichodnych informacii, vatsinou v zahranicnom jazyku.
Po zhruba 5-6 dnoch, nastane panika, ludia budu chciet utekat z mesta, ale budu po nich strielat na vystupnych bodoch, alebo postrelovat v lesnom poraste.
A potom sa zacne peklo...
To nieje nic, co by sa nemohlo stat.
Ani nie 25 rokov dozadu, sa podobne stalo v Sarajeve.
https://cs.wiki pedia.org/wiki/Obl%C3 %A9h%C3%A1n%C3%AD_Sar ajeva
Vzdy najviac ludi, az 60%! obeti, statisticky umrie v prvych dnoch pruseru, zvysok umiera pomaly.
Preto stastie praje pripravenym, ale neznamena, ze im nejako moze pomoct.
23. 8. 2016   anonym
Problem je v zime palivo.
10 dni, alebo aspon prve tri dni, nema doma skoro nikto v meste PB bombu a slniecko, nie este daj boze petrolejove kachle, alebo ine zdroje tepla a ku tomu odlozene aj palivo.
Nehovorim o malej EC a aspon 4 litroch benzinu.
To stoji viac, ako 1600 eur, ak to ma byt mala 1kW honda.
28. 8. 2016   anonym
jediná pripravenosť je z mieriť sa umrieme keď dôjde ku konfliktu tí čo prežijú v bunkroch po tých si prídu tí ktorý to vyhrali a dokončia potrestajú tých ktorý to spôsobili alebo sa stane to ako po druhej
22. 8. 2016   ja
Podivné prípravy okolo nás:Luxusné Kyklopské bunkre Europa One, Oppidum a Ptyč k prežitiu vyvolených elit su už pripravené. Na čo?Len slepý a hluchý nevníma dramatické zhoršenie bezpečnostnej situácie vo svete. Znepokojujúcich signálov je samozrejme veľa: od hroziaceho napadnutia Ruska čoraz menej stabilnými Spojenými štátmi a ich spojencami v NATO, cez regionálne alebo "hybridný" vojny, ktorých sprievodným javom sú umelo vyvolané migračné vlny a islamský terorizmus, až k pokusom manipulovať atmosférickými javmi.Tá hlavná otázka ale znie: Ako ďaleko je Západ odhodlaný zájsť v snahe vyprovokovať stále tesnejším obklúčováním Ruska a riskovať konflikt fatálnych rozmerov? Druhá s ňou súvisiaca: Bude premena západného sveta prebiehať ďalej za pomoci obrích migračných vĺn spojených s kriminalitou a terorizmom, pred ktorým sa už nebude kde skryť? Podľa mnohých prognóz zachváti zanedlho svet mohutné ľudové nepokoje, ktorých prvé výhonky môžeme vidieť v stále sa zhoršujúcou bezpečnostnou situáciou v Európe i v USA.
23. 8. 2016   anonym
Môžeš mať aj luxusný bunker, ale nebudeš žiť večne.
22. 8. 2016   tonino
Hmm, najskor si tam pustia moslimsku armadu a teraz vravia, co maju mat domaci pripravene? cele zle
22. 8. 2016   lubo
ja si skorej myslim ze sa ocakava nejaka prirodna katastrofa skorej ako vojna.ale zaujaloma ze mas mat aj hotovost ked teras vsetci bojuju za zrusenie hotovosti
23. 8. 2016   anonym
Kvôli prírodnej katastrofe by nebol v pohotovosti Bundeswehr a nepresúval jednotky. Vraj kvôli Turecku, ale ktovie čo majú za holubom.
22. 8. 2016   EUROBORDEL
OPAT SA ZOBUDZA HITLER? NACKOVIA SA PRIPRAVUJU NA ROK 1939?NEMEC OSTANE LEN NEMCOM
22. 8. 2016   Rado
Začínajú prebiehať a uzatvárať veľké kontrakty na obrnené vozidlá a bojove vozidla pechoty v EU!! Tak pozor na reakciu z východu.
1/2staršie