Názory čitateľov


Názory k článku:
OĽaNO-NOVA: Ekonomické opatrenia vlády nakoniec najviac zaťažia...

20. 8. 2016   MV
Existuje reálna hrozba, že členské štáty Európskej únie budú musieť financovať NATO až 10% z ich HDP. V Amerike už prehodnocujú svoj vklad do tejto preexpirovanej organizácie.
20. 8. 2016   ESTHER
Nuž kritizovať vie každý, toľko k tým nekonečným ale hlúpym rečiam Matoviča a Sulíka.
Ani jeden sa nehodí za lídra opozície - mali jedného ktorý by sa bol hodil, a to bol Prochádzka, ale toho svojimi intrigami absolútne skompromitovali, nachytali, zosmiešnili a zničili, aj Bugár by to excelentne zvládol, ale ten by im, samozrejme, nedovolil schváliť všetky ich horkokrvné podnikateľské zákony, tak aj tam bolo potrebné poslať pol milióna hanopisov na adresu Bugára, aby ho ľudia nevolili - lenže títo dvaja truhlíci Pat a Mat by chceli vládnuť sami, nikto im nie je dobrý, podporujú ich všelijaké rozvračacké zahraničné spolky, ktorým ide o politické a ako vždy aj finančné zisky, využiť a zneužiť Slovensko ako štát a aj jeho občanov - veď keby mali dobré úmysly, mohli by sa verejne prihlásiť a povedať, čo navrhujú, akú spoluprácu... Ale že sú to podvraťáci, tak využívajú tajné chodníčky, skrývajú sa za rôznych aktivistov a demonštrantov, ktorí sú de facto ich biele kone, použijú ich, zaplatia im, alebo aj nie, a potom sa ich zbavia. Ak si niekto myslí, že teraz pre nich úmorne pracuje, a tak ho oni vytiahnu do vysokej politiky, tak je na veľkom omyle. Potom už budú mať iných partnerov a budú hrať iné hry, ako ovládnuť ktoré odvetvie či biznis.
Sú to v prvom rade nepoctivci, založili strany len ako svoj biznis a živobytie, dobre im to vynáša a hrajú vabank. Ak im to výjde, tak ešte zbohatnú, a ak nie, tak budú ďalej tliachať a oblbovať občanov.
20. 8. 2016   2901
Sa prebud z rozpravky a netrep nezmysly, nikto na ne nie je zvedavy.
20. 8. 2016   Zdeno
Liberálna vláda bude chcieť znížiť dane a odvody najmä
boháčom, čo zákonite zníži životnú úroveň ostatným, lebo zdražejú platby za vodu, teplo, elektrinu, plyn, zdravotníctvo, lieky, školstvo, škôlky, jasle, diaľničné známky, zákonné poistenie - proste prehlásia, že to diktuje trh a bude vymaľované.Úpravou zákonníka práce dostanú zamestnancov do pozície otrokov: bude možná mesačná výpoveď s jednomesačným odstupným v prípade dohody alebo bez odstupného iba výpoveď bez dohody. Keď bude zamestnanec tri týždne chorý, tak sa mu bude
krátiť dovolenka o 1/12 - hoci tri týždne nie je 1/12 z roka - atď. Tieto represívne opatrenia voči obyvateľstvu a zamestnancom majú Oľano a SaS rozpracované podrobne do bodky, kým ostatné opatrenia sú len deklaratívne prehlásenia, napr.
zdravotníctvo -zlepšíme. Ale ako, tam už žiadne kroky uvedené nie sú. A tak to ide rad radom aj v iných oblastiach. Nie je tam jeden prospešný a dopodrobna rozpracovaný nápad na zlepšenie fungovania nejakej veci v prospech občanov. Ich zakrývacím názvom ich opatrení je téza, že keď budú podnikatelia bohatí, bude tu raj na zemi. Kto číta, či cestuje, vie, že to nie je pravda.Sú štáty, kde sú
podnikatelia bohatí, napriek tomu zamestnancov platia síce veľmi, veľmi zle, ale o to viac ich využívajú a kontrolujú. Deľba ziskov je už dnes veľmi nespravodlivá a keď niekto chce tento stav ešte viac zdokonaliť v prospech boháčov, tak to nie je v žiadnom prípade dobré.
20. 8. 2016   Eduard
Všetko, čo tvrdí Oľano či SaS je vlastne iba ich presvedčenie, nie je to pravdivé a ani to nikdy nebude fungovať v normálnej spoločnosti. Matovič je nedôveryhodný podvraťák, takpovediac všeho schopný, vlastnými zamestnancami charakterizovaný ako otrokár, Sulík či Mihál detto, Sulík si kľudne sám sebe podpíše odmenu 500.000,- Sk, lebo má na to právo, Mihál má hlavu plnú nápadov, ako by neplatili odvody a dane tí, čo do roka zarábajú 40.000,- eur a viac, a pritom bez mihnutia oka zdvihnú zdravotné odvody zamestnancom tak, aby ich už vôbec neplatili zamestnávatelia iba zamestnanci, samozrejme pri tých istých platoch. Už pri tvorbe hodnôt vo firmách je deľba odmien taká, že majitelia a manažment dostanú neprimerane a oveľa viac odmien, ako by im reálne prináležalo, a ešte nechcú z toho nadmerného príjmu platiť dane a odvody, celý systém politiky týchto dvoch strán je, aby podnikatelia platili dane a odvody čo najnižšie, ale matematika nepustí, chod štátu niečo stojí, a tak to zase zaplatia tí najviac využívaní zamestnanci. Podnikateľov, tých šikovných, ale aj tých menej šikovných, ktorí by sa len na podnikateľov radi hrali, je veľa - viac ako pol milióna, keď ľudia nebudú reálne premýšľať,iba budú veriť ľúbivým rečiam, Slovensko ako štát bude úplne zdevastovaný, bez normálnych pravidiel, s veľkým rozdielom medzi boháčmi a chudobou - k čomu kráčame každý deň míľovými krokmi. Lenže bohatí si tento stav chcú poistiť neoliberálnymi zákonmi, ktoré keď sa raz podarí prijať, tak sa nám ich nepodarí ani za 100 rokov zmeniť, pretože bohatí budú mať priveľkú moc, budú doslova vládnuť aj bez politikov.
19. 8. 2016   Je to blázon, hoďte naňho sieť.
Kedysi dávno bol na každom hrade šašo, aby zabával ostatných.
Aj na bratislavskom hrade je šašo, ktorý sa volá Igor Matovič.
19. 8. 2016   Lolo
Bez ohladu na fakt, ze kradnut by kradli vsetci, co by boli zvoleny, okrem Mariana K. ktory by zbijal, alebo Borisa K., ktory by peniaze presulozil a ovcanov Slovakistanu tiez, mame v Slovakistane skratka Konstitucnu kleptokraciu.
https://sk.wiki pedia.org/wiki/Klepto kracia
Na Slovensku sa tento systém stal prominentným súčasne so vznikom republiky, kedy systém založil Vladimír Mečiar pomocou svojej strany HZDS. Po jeho politickom úpadku sa najvýraznejším politikom tohto smeru stal Robert Fico a jeho strana Smer-SD, ktorý je aj súčasným premiérom krajiny.
Raz sa o tom budu deti ucit v ucebniciach. Je otazne, ci v Madarskom, Ceskom, alebo arabskom jazyku.
19. 8. 2016   0
Zabudol si spomenúť aj na ostatné strany, ktoré sa podieľali na rozkrádaní Slovenska. Hádam sa nemáme až tak zle, keď má FICO stále takú veľkú popularitu. Spomenul si len Mečiara a Fica. Slovenský parlament má predsa 150 poslancov, ktorí rozhodujú o osude slovenskej republiky. Od 89 roku, to je už 27 rokov, 365 dní v roku rozhoduje o Slovenskej republike 150 ľudí. Mimobratislavský poslanec zarobí v hrubom spolu s paušálnymi náhradami mesačne 3576 eur (1615 eur z toho sú nezdanené paušálne náhrady). Pýtal sa niekto čo urobili pre Slovenskú republiku. Ročné náklady na ich mzdy 6 436 800 €.
20. 8. 2016   1219
Oni robia hlavne pre sebe, ale pozri nam ostatnym je to jedno ked sa im neviem postavit, aby z 27 rokov tu neboli ziadne kontrolne mechanizmi je neskutocny ojeb na ludi, minaju ich peniaze zaplatene cez dane akoby boli ich vlastne. A aj ked sa konecne nejaky pripad prevali tak pokuty su zamerne nastavne tak, aby sa ten clovek iba otriasom a ide sa dalej.
1/1