Názory čitateľov


Názory k článku:
Aké jednoduché: Deväť spôsobov, ako sa stať milionárom

26. 8. 2016   Praktik
Ako sa stat milionarom ? Staci mat zenu, ktora vie rychlo minat manzelove peniaze, ked je miliardar.
27. 8. 2016   Miroslav
:-))))))))))))))))
Alebo zameniť úspory na forinty, alebo na indonézske rupie, tam za 67 eur ste milionár, no NEVYMEŇ TO!!!
:-))))))))))))) )))))))))
26. 8. 2016   9 x okradeny mozny milionar
Po prve nas okradli komunisti v 48 r po vojne znarodnovanim a po druhe nas ty sami komunisti okradli v privatizacii za 1 Eu drzo skupili statne majetky.Na ktorych sme nechali nase mozole ,ked sa chodilo na BSP /brigada soc.prace
za 3 .neplatenia dani.
za 4. odpocty dph
za 5.ulozenie penazi v danovych rajoch
za6.smeliny s benzinami
za 7.predrazene stavby
za 8.neziskovky co podporuju migrantov.
za 9.okradanie zdravotnictva
26. 8. 2016   Miroslav
Aby som ešte doplnil.
Celý článok je pojatý tak, že podľa môjho názoru autor myslí nie 1 000 000 eur, ale 1 000 000 Sk, teda 33 000 eur /ináč by nenapísal takú blbosť že je dnes ľahšie sa stať milionárom ako prv/...
Je dosť blbé takto rozmýšľať, nakoľko dnes nie je 33 000 eur milión korún, nakoľko koruny už neexistujú a ak by sa to prepočítalo spätne, už nemôžeme použiť kurz 30,126, lebo by nám vypadla tzv. vecná správnosť, nakoľko by nebola zohľadnená inflácia.
Ak to zohľadním, tak 1 000 000 SK z roku 2000 má hodnotu v roku 2015 /pre 2016 ešte nie je vyčíslená/ 55 500 eur/.
A to pripomínam, že je to iba výpočet, pri reálnych veciach, napr. cene nehnuteľností je to ďaleko viac.
26. 8. 2016   Miroslav
Tento článok musel písať "finančný impotent", ktorý nemá ani elementárne znalosti ekonómie, investovania, inflácie, bankovníctva a hospodárskeho rastu.
S tým eurom som sa dobre nasmial.
V článku to vykresľuje ako keby 1 euro denne počas 18 rokov urobilo z niekoho milionára, pričom za 18 rokov bude mať 6570 eur, čo je jedna vianočná manažérska výplata vo väčšej firme. Nehovoriac o tom, že prvé roky tam bude mať takpovediac "drobné".
Na jednej strane píše o 5% výnose, ale na druhej strane zabudol, že inflácia mu väčšiu polovicu potichúčky žerie + všetok úrok bude mať zdanený 20% daňou.
Jediná cesta je cesta dedičstva, kde foter, matka boli vysokopostavené politické kádre a ich deti sú buď teraz vo vysokých funkciách, dozorných radách, predstavenstvách, alebo majú prosperujúce firmy prijímajúce štátne zakázky.
Takže zdar pisateľovi článku! Toto by mu neprešlo ani v 8 triede ZŠ.
26. 8. 2016   Lolo
Najlepsi sposob, ako sa stat milionarom, vo svete plnom nastrah, prekazok a yakonnzch obmedzeni, je cesta zlocinu.
Je pristupnejsia a realnejsia, ako 9 sposobovv clanku.
Pokial cesta zlocinu, bude uspesna, alebo praktikovana politicky korektne, bude dokonca zakonne legalna, aj ked nie korektna.
Mnohym nestastnym ludom, ktory uz nemaju co stratit, by pomohli zakladne znalosti mutilevelmarketingu .
Zaruceny uspech nebudu mat z vyrobkami herbalife, ale z rokmi overenenzmi vyzivovymi doplnkami typu heroin, kokain, pervitin, marihuana, crack, krokodyl, alebo kuchynskym riadom, typu Glock, AK47, RPG, modelovacimi hmotami C4, Semtex, alebo dnes vo vatsom mnozstve aj polnohospodarske hnojiva, celkom frcia.
V pripade neuspechu, ako cena utechy, caka pobyt v rekreacnom a rekonvalescencnom zariadeni, kde sa dokaze neuspesny milionar, pripravovat a kontraktovat, na novy start, alebo zaciatok noveho projektu. V pripade uspechu, sa smejete z obrazoviek a velka cast naroda, vas nenavidi, niektory vas volia, iny len ignoruju.
26. 8. 2016   aga
ako keby akákoľvek chamtivosť nebola zločinom. Každý kto žije pre vidinu zbohatnutia je zločincom a je úplne jedno o koľko sa obohatí.
26. 8. 2016   relisis
...zabudli ste na to najpodstatnejsie... IST DO POLITIKY....tam sa stanete milionarom aj cez noc...
26. 8. 2016   apoliticky
je to taky tendencny clanok...ktory ,,skryto,, nabada citatela aby ,, sporil,, co je v dnesnej dobe totalny nezmysel...zrejme ide o clanok plateny nejakou bankou...
26. 8. 2016   Súdruh x
... a hlavne aby súdruh love investoval, pritom v dobe záporných úrokov musí fest riskovať aby vôbec dosiahol nejaký chabý výnos. Že sa to jednému z milióna podarí a kúpi niečo naozaj výhodne je skôr o šťastí. Skúsim radšej bločkovú lotériu:)
27. 8. 2016   Miroslav
myslíš to dobre, ale trošku si sa sekol.
Banky /rakovina finančného systému/ BOJUJÚ proti tomu, aby ľudia sporili.
Oni práve chcú, aby žili na dlh, tak, ako v západnej európe, a aj amerike, lebo to im najviac vyhovuje.
Sporením by nahromadili obrovské množstvo peňazí a nevedeli by, čo s ním /banky vedú opačné účtovníctvo, teda naše aktíva sú pre banky pasíva, teda úver/.
Ale ak berieme hypotéky, práve to sú tie lukratívne položky v bankovom systéme. Nehovoriac o tom, že častokrát sú previazané s rôznymi poisteniami a inými finančnými službami.
Ak banka poskytne hypotéku, sú to jej vlastné aktíva, teda vlastne lukratívna investícia, vysoko výnosná.
26. 8. 2016   anonym
Presne tak toto malo byť na prvom mieste - ak sa chceš stať milionárom tak treba vstúpiť do politiky, ale pozor len do tej správnej strany!!!
1/1