Názory čitateľov


Názory k článku:
Dokázali to! Manželský pár dal dokopy za štyri roky milión, do predčasného dôchodku sa poberú ako štyridsiatnici

23. 8. 2016   Karol
Páni diskutujúci, vcelku máte pravdu ale "skutek utek". Nikoho z kompetentných to nezaujíma, a ani si túto diskusiu neprečíta.
22. 8. 2016   Grandtour
Kedy si už ludia uvedomia že štát je ich úhlavný nepriatel a vykoristovatel,ktor ý to vešetko vykonáva za pomoci politikov - zdieračov. Za niekolko desatročí čo sme prešli od králov a monarchií k štátom sa voči ludom nič nezmenilo. Tý čo zvrhli pánov vykoristovatelov a založili štát vlasne neurobili nič,len pokračovali v ešte vačšom okrádaní ludí,ale tentokrát to rozdelili medzi kompetencie štátu. Proti vládcom a panovníkom sa protestuje lahšie,ked viete kto je za všetkým a stačí identifikovať konkrétneho panovníka a íst mu po krku. Len v štátnom zriadení nestačí vymenit prezidenta,ani premiéra a vlastne nikoho,lebo každý je nahraditelný,tu treba postupovať žial radikálnejšie a za cenu väčších obetí,teda pokial nerobíte revolúciu ako v r.89" to si štát naplánuje svoju vlastnú transformáciu a hotovo,k reálnej zmene k lepšiemu však nedošlo...skôr naopak.
22. 8. 2016   Grandtour
V r.68 to u nás skúsili s takou revolúciou,ale žial prišla vojenská intervencia soc.bloku a bolo. Tak si papaláši za výdatnej pomoi západného bloku povedai že: kde neprejde armáda,prejde oslík naložený zlatom! A už skoro 30 rokov môžeme sledovať kde bol tan náklad z toho oslíka vyložený a kam to smeruje.
19. 8. 2016   kakadu
Ja som v dôchodku už od 2005 roku, od svojich 36 rokov
a to tak,že som si vybral pár úverov v banke, vrátane hypotéky,
ktorými som zaplatil služby, ktoré mi dodala moja iná firma zaregistrovaná v zahraničí v daňovom raji,
potom som sa na SR hodil do osobného bankrotu a oddlženia
a od vtedy som za vodou
Háááá
19. 8. 2016   avo
Je to len reklama na investovanie na burze (vid pozadie za nimi). Inak tuto rozpravku s roznymi obmenami rozpravaju ludia typu OVB: Daj nam svoje peniaze a my ti slubime lepsi zivot. Otazka je, ci by ma ten skromny zivot bavil. 30k/rok pre rodinu je v USA malo, leda ak nevystrcis nohy z domu.
20. 8. 2016   anonym
Pozri je to celkom mozne, ziadne spekulacie, stacilo,napriklad investovat
V r.2009 do Dominos pizza, alebo do SPY
https://ca.fina nce.yahoo.com/q/bc?s= SPY&t=my&l=off&z=l&q= l&c=
SPY plati mesacne dividendu, ktora je bez poplatkov reinvestovana...
Dominos pizza, akcia bola 5$ v r. 2009, dnes je takmer 150$ , plus
4 krat rocne dividenda.
https://ca.fina nce.yahoo.com/q/bc?s= DPZ&t=my&l=off&z=l&q=l&c=
21. 8. 2016   avo
netvrdil som, ze to nie je mozne. Len hovorim ze dali svoje peniaze niekomu kto im slubil lepsi zivot. Dokonca sa prestahovali, aby mu mohli dat viac, okresali svoje výdavky a dali mu viac. A nahodou sa to podarilo. Kolko je takých, ktorym sa to nepodarilo? Spravia tlacovku aj s clovekom, ktory po rokoch investovania je ziskovy +/- 0?
20. 8. 2016   apoliticky
presne tak...reklama a podvrh...
19. 8. 2016   Wánke
Milión dolárov tu a tam je podstatný rozdiel. Ľuďom podobne zmýšľajúcim na SK by stačila podstatne nižšia suma na dôchodok ako 1 mega. Nerozumiem, prečo to tu všetci zrovnávajú 1:1. Na druhej strane je pravda, že v zámorí sú oveľa väčšie možnosti na zrealizovanie tohto plánu ako v našich kleptokrato-mafiáns kych podmienkach.
19. 8. 2016   Lenka
keď je človek mladý treba ŽIŤ , užívať si , cestovať, a nie sporiť.. na čo bude spomínať ako starec...
19. 8. 2016   anonym
NA TO AKY BOL CHUJ ZE TERAZ MUSI HLADOVAT...LEBO SR..AL NA SPORENIE
19. 8. 2016   Lolo
Vsetko je uveritelne, realne, ale nie v Slovakitane.
Ak by sme zobrali v uvahu teoreticky, ze maju podobne naklady na zivot, ako v Slovakistane, teda energie, potraviny, splatky hypoteky a podobne mnamky, tak vysoke odvodove zatazenie, ktore mame, neumozni legalnym sposobom, usetrit financne prostriedky. Napriklad zdravotne poistenie v USA nieje povinne, ani dochodkove poistenie nieje bezne. Vsetko je skor na principe dobrovolnosti.
Samozrejme z toho vyplyva aj ina kultura, mnohy nemaju zuby, alebo sedia na ulici v kartonovych krabiciach.
Na zasluzenom odpocinku.
Ale u nas, kleptokracia, zodvodovala a vyriesila zdanovanie uplne vsetkeho, co clovek vytvori a navyse mame vemi nizke mzdy. A to aj v pripade, ze sa zamestname v zahranici, pretoze trva dlhy cas, kym sa clovek stane plnohodnotnym clenom spolocnosti.
Jedina moznost je, pracovat prilezitosne na cierno, kupovat drahe kovy a spolahnut sa na to, ze bude mozne dozit aspon v relativnej miernej chudobe, bez toho, aby nas o to okradol stat.
19. 8. 2016   Lolo
Keby mali v USA podobne odvodove a danove zatazenie, ako v Slovakistane, tak by napichali senatorov na koly..
m.topky.sk/cl/1...
19. 8. 2016   anonym
Keď nebum jesť, piť tak to našetrím za svoje 3 životy.
19. 8. 2016   anonym
PODMIENKOU JE TIEZ ZE NESMIETE ZIT V SLOVAKISTANE!!TO MELON DOKOPY NEDATE NORMALNOU CESTOU ANI NAHODOU...
1/2staršie