Názory čitateľov


Názory k článku:
Nulové úrokové sadzby a nízka inflácia: Na nemeckom trhu sa schyľuje k dokonalej búrke, zasiahne aj zvyšok únie?

10. 8. 2016   0
Ja si myslím, že budúci rok sa zopakuje 2008. Čakal som to ešte tento na jeseň. V roku 2008 vznikol vred, ktorý sa mal odrezať a vyhodiť. No v skutočnosti sa iba oblepil náplasťami. Bude sa písať rok 2050 a stále sa bude rozprávať o kríze. Je to pravda ľudstvo doslova prežíva krízu morálnych hodnôt. Jedna vec je istá, ktorá sa vie už teraz, že v roku 2050 nebude mať nemecko peniaze na dôchodky. Nás sa to možno netýka, slovensko má peňazí dosť :/
11. 8. 2016   125
Tiez myslím, ze máš pravdu mal sa urobit rez, toto podľa mna nikam nepovedie je to len oddialenie a este ktomu na DLH.
10. 8. 2016   Lolo
Je to jednoduche, zaplati to zase kolonialny Europsky vychod, cenami za tranzit plynu cez Nord stream, alebo svojou spotrebou a vytvaranim niecoho z nicoho, za niake platy.
10. 8. 2016   anonym
Jednoduché požičaj si a vrátiš to za tridsať rokov následky sú jasné vlastnia otroka ktorý to zaplatí v najhoršom z habú mu majetok teda zisk je tak či tak a v konečnom smere majú zaistenú lacnú pracovnú silu na dlhú dobu tidsať rokov hahaha ak nie viac Páni takto sa podniká !!!!
11. 8. 2016   1001
Presne tak to je. Výborný comment.
10. 8. 2016   Blind Man
Znova sa len potvrdilo, že banky si prídu na svoje vždy. Keď sú nízke úroky tam sa zvýši cena za štvorec. Kto tu bublinu robí? Putin? Rusko? fero z BA blysni sa nejakou vtipnou reakciou.
11. 8. 2016   Szekeres
bublinu sposobuju "hypotecni" spotrebitelia nehnutelnosti, predovs. bytov. Lebo si to nezaobstaravaju vtedy ked to potrebuju a podla svojich vlastnych financnych moznosti, ale kupuju si to vaecsinou na dlh. A tedy, ked je dlh dostupny, kupuju aj za predrazenu cenu a ked je dlh nedostupny (vyssie urokove sadzby) nekupuju takmer vobec aj ked by to prave vtedy potrebovali. Banky iba vyuzivaju lacnost po konzume a chamtivost spotrebitelov. Na druhej strane, robia vsetko pre to aby nastavovali podmienky fungovania ekonomik tak, aby "vsetko fungovalo na dlh".
10. 8. 2016   Szekeres
Germani si vyberaju dividendy z podniku -EU.
1/1