Názory čitateľov


Názory k článku:
Počet dôchodkov, ktoré SP kráti pre exekúcie, stúpa

1. 8. 2016   Lolo
Posledna instancia, bude asi smrtiaca injekcia.
Ja sa divim, ze ked tu mame mudzahedinov, ze dochodca, ktory nema co stratit, len zivot a aj ten stoji za houby, najma v Slovakistane, sa nevrhne na svojho exekutora.
V pripade dochodcu, dohnaneho do krajnosti, by to malo vatsi zmysel, ako obhajovat nejaky Islam.
A povatsine su to ludia, co si pamataju vojnu, deportacie, listkovy system, takze pre nich by to nemalo byt taky problem, sa radikalizovat a zahajit revoluciu.
1. 8. 2016   EUROASS
V CESKU SA O TO UZ JEDEN STARSI PAN NEDAVNO POKUSIL. NA EXEKUTORA VYTIAHOL PISTOL. POLICIA HO ZASTRELILA! TO JE VYSLEDOK DNESNEJ CHOREJ DOBY...U NAS TO ANI NEDALI V SPRAVACH SCHVLANE SOM SI DAL BACHA CI TO DAJU..NIC! ZREJME ABY NEDALI NAVOD AKO NA TO..BANDA!
1. 8. 2016   anonym
a prosim to je v Cechach napriek dvojnasobku obyvatelov pätina exekucii = statom podporovaneho a chraneneho okradania ludi cez exekucie
2. 8. 2016   MV
V ČR je asi 3,2 milióna dôchodcov a na migrantov už vydali viac ako je celý balík posledného zvýšenia, ktoré bolo o 1200 korún/ročne.
1. 8. 2016   EUROBORDEL
VYSLEDOK "NOVEJ" DOBY! A EXEKUTOR JE JEJ VYKONAVATEL BEZ CHRBTOVEJ KOSTI..VOLAKEDY BOLA DEBA KED AJ V STARYCH FILMOCH UKAZOVALI AKO ODVADZAJU KRAVKU Z CHLIEVA LEBO CHUDAK NEMAL Z COHO ZAPLATIT. DNES MAME TO ISTE LEN V MODROM! ZOBRAKA OBERU AJ TO POSLEDNE ABY SI MOHLI MECENASI NAPLNIT VLASTNE VRECKA! ICH SA TOTIZ EXEKUCIA NETYKA! NA ICH DLH SA MUSIME POSKLADAT VSETCI!!BANDITI!
1. 8. 2016   andrej
tak fico tu vladne uz 4te obdobia a tu mate tie istoty co vam slubovali..gratuluj em vam tupi ficovolici, kedze vacsina volicov smeru su uz dochodci, dufam ze pocet dochodcov z exekuciami bude stale narastat..nechat sa ojebavat od fica a jeho bandy, taktiez aj od zamestnavatela tak tu mate potom vysledok..
1. 8. 2016   Jan
Sám si tupý keď exekúcie a ojebávanie považuješ za len za ficové dielo.
1. 8. 2016   andrej
fico ojebal volicov na istoty a ti maju exekucie..a to ako sa ludia maju teraz je iba ficova chyba lebo za viac ako 10 rokov co bol a stale je vo vlade mohla byt zivotna uroven ludi niekde inde ako je teraz..takze janko ficovolic je to len ficove dielo: korupcia, danove uniky, exekucie pribudaju a nie len u dochodcov, mladi vo velkom opustaju slovensko a tak dalej..a keby fico chcel tak za tie 4 roky co tu vladol sam mohol urobit vela pre krajinu a neurobil nic ale tebe to tazko vysvetlit lebo si zaryty ficovolic a este by si sa onho aj pobil lebo ficko je najlepsi..no zial je tu takych vela ludi na slovensku..ale kto chce kam, pomozme mu tam
1. 8. 2016   anonym
tych rokov jeho vladnutiauz bolo naozaj dost na to, aby spravil nieco pre udi, keby chcel. Vianocna zobracenka a podobne public relations predvolebne rozdavanie z toho, co mu nepatri na zaslepenie volicov, to je vsetjo, co ten absolutne - chorobne - mocibazny pan vie- manilupovat celym narodom cez nezmyselny volebny system a BRUTALNU mensinu tak, aby mohlo VLADNUT, VLADNUT, VLADNUT... Lebo nic ine nevie.
1/1