Názory čitateľov


Názory k článku:
Na Slovensku sú potraviny najdrahšie spomedzi krajín V4

27. 7. 2016   fero z BA
SR má ale fica, ktorého komunistická družina najviac rozkráda v celej EU a čo je asi hlavný problém, že títo premaľovaní boľševici nevedia vytvárať a strážiť konkurenčné prostredie. No a samozrejme ISTOTY tiež niečo stoja
27. 7. 2016   anonym
Trepeš somariny. Takmer všetci politici na slovensku (99%) majú korene v komunistickej strane. Aj kiska okrádal slovákov a mnohí ďalší. No a čo sa stalo, je prezidentom.
27. 7. 2016   Lolo
Celkom vtipne je porovnanie cien potravin v okolitych krajinach zapadnych, kde potraviny, energie i paliva PHM a Paliva vykurovacie, stoja od -3% az do -60% napriklad LTO v Rakusku, ale platy maju o 300% a skor viac ako 600% vyssie. Kde relativna totalna chudoba, je vnimana ako prijem pod 980-1400eur-osoba mesiac. Kdezto v Slovakistane, je "bonitny klient banky" oznacovany od 650eur mesacneho prijmu.
V zahranici zapadnom, napriklad v Germanii, nedostane podobny klient, ani kreditnu kartu. Nieto este nejaky uver.
Preto si myslim, ze sme v podstate ako krajina, socialne vyradena Kolonia Europskej unie.
Montovne a pasova vyroba, ani Kleotokracia, toto niako nezachrani, nech bude robit cokolvek, aj keby splnila predvolebne sluby. Chudoba a socialne vyradenie, je proces, ktory nas odsudil na dlhe roky stagnacie a potacania sa od nicoho k nicomu, postupne vymieranie, emigracii, alebo migracii, po svete a EU, kde budeme otrocit, ako ovcania III kategore, hned po Neoeeuropanoch, ktory dosiahnu, vdaka sexualnej orientacii a fundamentu, na podporu, ktoru Slovakistanec, ako integritny ovcan EU nedostane.
Ani kredit na telefon, ci teplu stravu, alebo strechu nad hlavou.
Taka je realita.
27. 7. 2016   EUROASS
PRECO LEN POTRAVINY? OPYTAJME SA RADSEJ CO JE TU LACNE?
27. 7. 2016   Szekeres
praca ..podriadenych...
27. 7. 2016   anonym
presne tak ... možno je to úsmevné, ale je to pravda.
1/1