Názory čitateľov


Názory k článku:
Gepard Finance s polročným obratom 370 mil. eur

25. 7. 2016   Mirec
Blbosť je to, celý Gepard Finance, minule ma jedna bývalá kolegyňa z banky, ktorá pre nich robí, prehovárala aby som si hypotéku v mbank zobral nie priamo, ale cez ňu, lebo ona tam má províziu a rozdelí sa o ňu so mnou. Takto funguje väčšina ich "poradcov". Nič viac pre vás nespravia, ako to, čo by urobila aj tá pani ktorá robí priamo v mbank. Len berú provízie za nič a tvária sa, že bez nich by ste nič nevybavili. Pravdou je, že s nimi neušetríte ani čas a ani peniaze. V prípade, že im niektorá banka ponúkne lepšiu províziu ako iné, tak vám samozrejme budú, bez ohľadu na váš prospech, tvrdiť, že len tá jedna banka je tá najlepšia na Slovensku. Takto fungujú všetci finančný poradcovia na Slovensku - OVB či Gepard - to je úplne jedno, nikto z nich vám neposkytne nič viac ako samotné banky.
25. 7. 2016   anonym
Gepard není multilevel ale specialista na hypotéky , řídí ho lidé s praxí více než 20 let v hypotečním businessu z nichž polovinu času řídili největší banky na trhu . Funguje bezproblémově 15 let na trhu, má tisíce spokojených klientů, stovky těch co by nebydleli bez práce lidí v Gepardu...to je realita . Kdyby banky fungovali pro klienty, nemuseli by si polovinu své produkce obstarávat přes externí prodejce. Každý má nárok na názor a každý si může zvolit cestu ke svému bydlení naštěstí svobodně a sám , tedy s Gepardem nebo bez něj .
24. 7. 2016   Lolo
No a ked dojde na lamanie chleba, hypotekarny otroci, budu zhanat stany, maringotky, roadhouse a karavany, vymenou za 6 splatok vyhodnej hypoteky.
Je sice pravda, ze keby vo vychodnej EU, byvali a zili vsetci bez uveru a striedmo, jazdime tu stale na zigulakoch, wartburgoch a byvame len v panelakoch a maringotkach, avsak ziaden velky cash flow, pre kleptokraciu by sa nekonal. Vlady by museli do ovcanov investovat a nie zotrocovat, pripadne prenadat problemy, pre nizkoprijmove /prakticky cele/ obyvatelstvo, zadlzovanim a platenim nesplatitelneho.
Ale na vonok vyzera lepsie "Potemkinova dedina" na uver, ako realita slumov a chudoby, bez uverov.
24. 7. 2016   RPMN Anjel
v kapitalizme sa maju najlepsie uzernici, to vieme
1/1