Názory čitateľov


Názory k článku:
To je on: Človek, ktorý zabil obchodnú dohodu USA a EÚ

27. 7. 2016   Lolo
Ze by mi dachto zmazal prispevok?
Ako som uz napisal, Chpacisko je dobry, sledujem to dlhsie.
Ale treba brat na zretel, ze Germania rastie na sile, ak jedneho dna, budeme "prekracovat" alebo "obchadzat" narodne normy, pripadne nas budu sudit za narodne zaujmy v Norimbergu, tak to bude asi preto, ze to, co neurobila TTIP a po jej neprijati, stupne Germanskej koncernovej lobby chut a neprimerane sa zvysi sila, podobne, ako ked v ramci europskych noriem, presadili cez EK, zakaz klasickych ziaroviek, pred tym RoHs, potom vysavace, kavovary, nahradu rychlovarnych konvic, za pomalovarne, emisne normy pre motorove cestne vozidla, emisne normy, pre spalovacie motory vo vsetkom necestnom a podobne.
Takze ono zase to TTIP vo svojej podobe, by mohlo tiez znamenat, ze niektore nezmysli, by sa nedali tak lahko implementovat a urcita miera eurobuzeracie, alebo Germansky ekoterorizmus, by nemal tolko priestoru.
Kazda minca ma dve strany.
Na tej druhej strane je GMO, maso plne antibiotik, a dalsie mnamky... Tak si vyberte.
27. 7. 2016   smutik
Dakujeme ti Thilo za vybornu pracu. Humusu, ktory sa dostava na stoly europanov mame myslim dost a netreba nam este aj ten americky zpoza mlaky. Podla toho, co som si pozrel o navrhu dohody, tak hlavnym jej zmyslom bolo obchadzanie kvalitativnych noriem EU pre potraviny za ucelom tucnych zarobkov americkych spolocnosti. Ak ma redakcia nejake divne nostalgicke chute na nejake svinstvo, nech si ludia od vas nakupia od Poliakov - je vyrabane prave pre takych hlupych Slovakov aCechov.
26. 7. 2016   Zoltán Kolompár
Tento človek urobil to, čo mali urobiť všetci veúci politici národných štátov a najmä EÚ. Dočasne zachránil Európanov od katastrofy!
23. 7. 2016   anonym
chvala bohu a tomu cloveku nech mu boh zena,zlatu tabulu z jeho menom vyvesit ako zachranil celu europu pred tymi satanistami z toxickym jedlom.
23. 7. 2016   pismeno
bravo Bode, ttip je hrozba pre lud Slovenska a aj dalsie narody v Europe, stop ttip.
23. 7. 2016   stop-ttip. org
stop-ttip. org
len treba dufat, ze je to pravda, lebo ak sa lepsie pozriete, aj nasi poslanci su vacsinou za ttip, ci uz vladni ci opozicia. treba sa viac angazovat, aby sem nenosili ten gmo a iny odpad.
7. 8. 2016   anonym
to sa prakticky rovna vlastizrade, pretoze nejde len o GMO. Zabudate na arbitraze americkymi arbitrami v prospech americkych "investorov", ktori, keby sme im tu zabranili robit svinstva, by exteritorializovany mmi americkymi arbitrazami zalovali staty Europy o tzv. usly zisk a onedlho by Soros a jemu podobni filantropi Europu vlastnili bez jedineho dolara investicie len predkladanim planov na ukladanie americkeho odpadu na Ukrajine, budovanie mesit pre "vojnovycxh utecencov", ktorych pocet a poziadavky uz davno vravia o invazii, o tazbe bridlicovych plynov kde-kade a kopu podobnych proeuropskych aktivit.
22. 7. 2016   lubos
Chvala Bohu ze su tu este ludia ako Bode. Zlo opet dostalo na frak, ale budu to skusat znova ked tu Bode nebude.
22. 7. 2016   peto166
super!
22. 7. 2016   karas
Veru to tento nemec trafil a mozeme mu podakovat!
1/2staršie