Názory čitateľov


Názory k článku:
Mladý multimilionár sa peňazí z predaja firmy ani nedotkol, radšej predal osobné veci, aby mohol ísť na dovolenku s rodinou

25. 7. 2016   anonym
Ako moze niekto na webe "o peniazoch"" napisat nezmysel ze nechal 50 milionov lezat na ucte v banke a predal stary bicykel so skateboardom. Leziace peniaze na ucte mu ked sa vrati z dovolenky inflaciou prekrocia zisk z predaja haraburd. cisty nezysel toto cele.
26. 7. 2016   gabe
garazovy vypredaj v USA neznamena predavat veci ktore uskladnuje Slovak v garazi, rozhodne to nie je skateboard a bicykel, ale cokolvek z domu, vratane hodnotnejsich veci.
26. 7. 2016   220
ked sa vrati z dovolenky po pol roku vsetky veci co predal musi naspat kupit za 2-3 nasobnu cenu znova. Peniaze co mu lezia na ucte a nechce sa ich dotknut, keby investoval mohol zarobit za pol roka na dalsich 10 dovoleniek a nemusel predavat zariadenie domu. Takyto postup povazujem to za holy nezmysel a manipulaciu. Takto sa neinvestuje ani nerozmnozuju peniaze.....
26. 7. 2016   gabe
nikde nevidim, ze by sa pisalo, ze ten chlapik investoval. pise sa, ze chce cestovat a na tento kocujuci zivot si nasiel sposob financovania, bez toho, aby sa dotkol toho co zarobil. mozno ze investoval do niecoho, ale o tom clanok nie je. nerozmnoyuje peniaze, peniaze zaraba a cestuje za ne. preco by to mala byt manipulacia?
25. 7. 2016   anonym
Fajn, ďalší ktorý hľadá spôsob ako jeho život budú dotovať všetci ostatní a pritom on má na účte milióny.
25. 7. 2016   Haryanto
Ani tie miliony asi uz nema. Hra to stale na stastneho milionara babka v rukach niekoho v pozadi
1/1