Názory čitateľov


Názory k článku:
Roztvárajúce sa nožnice príjmovej nerovnosti: Najlepší spôsob prerozdeľovania? Taký neexistuje!

21. 7. 2016   Lolo
No zabudli na odlisny uspesny model politiky a ekonomie statu, kotremu vladne konstitucna kleptokracia. Takyto system neprerozdeluje, ani nevytvara, len bohapusto kradne v co navyssej moznej miere a zdiera ovcanov sposobmi, kotre sa nazyvaju progresivne a ucelove vyjadrenia, ohlupuju, alebo slubuju lepsie zajtrajsky, bez ohladu na realitu pritomnosti a odsudzuju minulost. Funguje to tak prakticky 40 rokov vlady komunistov, ale prenieslo sa to, najma vdaka politickej a ekonomickej tradicii, aj do dnesnych cias, kedy podobny system nadobudol bizardnu podobu reality v ktorej zijeme.
A to napriek tomu, ze sme sucastou europy, platime eurom a stale sme vo vatsej prdeli, aj napriek otvorenym hraniciam, internetu, vzdelanostnej urovni, alebo socialnemu systemu, ci pripadne relativnemu bohatstvu, ktore bez ohladu na to, ze je na uver, niako zivot nezlepsuje.
21. 7. 2016   Szekeres
Posledny odstavec popisuje situaciu trefne. Klucove je resume:...A to napriek tomu, ze sme sucastou europy, platime eurom a stale sme vo vatsej prdeli
21. 7. 2016   Lolo
No je to dobre, budu rozdavat potravinove balicky, tak to nieje este take zle...
openiazoch.zozn...
1/1