Názory čitateľov


Názory k článku:
Zapojte sa do prieskumu kvality služieb poisťovní: Čo by ste najradšej zmenili?

19. 7. 2016   Lolo
Problem nieje v poistovniach, ale v tom, aky maju pristup ku pleniu, ak dojde ku skodovej udalosti.
Poistnika povazuju poistovne za dojnu kravu, ktora ked prestane dojit, alebo ziada nahradu, za krvave vemeno, ide obvykle do salamu.
Pokial by poistovne, boli skutocne poistovne, fungovalo by poistovnictvio a poistnik, by nebol ako idiot, klamany denne raklamami zo strachom.
Ak dojde ku skutocnemu problemu, poistovne su prve, kto to zabali...
18. 7. 2016   anonym
Zrušil by som vub a generali! Človek poctivo pracuje, šetrí pre deti,vloží do banky aj tak vás oklamú o svoje úspory!Príklad z vub v nr, kde pri predčasnom rušení flexipoistky v generali podáva pracovníčka zavádzajúce, klamlivé informácie, používa nekalé praktiky, vidinou provízie. Z mojich 4000€ vložených v hotovosti, zdôrazňujem mojich, mi bolo vyplatené 1050€. To všetko pod ochrannou rukou vedenia banky. Ak by som dostal korektné info, určite nenechám banke takmer 3000€, hoci mi slovne bolo povedané, že mi bude vyplatená oveľa vyššia čiastka. Veselo – veselá-čimo užite si ich. VUB a Generali nikdy viac! Neodporúčam smradov,horší ako cigánska úžera! Ľudská zgerba a šmejdi!Neodporúčam! Zle sa vám to číta? Pravdivé! Nemazať!
18. 7. 2016   pismeno
Zrusit vsetky poistovne je to odrb a pracuje to iba pre niektorych a ak mate znamosti tak podla mna je to uplne zbytocne
23. 8. 2016   anonym 2
zvláštny produkt generali kde sa vkladá taká suma ale je to možné, lenže potom to bol investičný vklad a to na určité obdobie, určite jeho zvýšenie sa prejaví až po určitom období, nakoľko prvý rok sa platia, poplatky za vedenie účtu, provízie a pod. anonym si pod vidinou ľahkého a rýchleho zisku zle vypočul poučenie pracovníčky, čo sa teraz ťažko dokazuje, ale prečo veriť iba anonymu a tak prišiel o časť peňazí. hold pri vkladaní peňazí sa treba aj poradiť a nie vidieť iba rýchle prachy
1/1