Názory čitateľov


Názory k článku:
Teroristické útoky ako ekonomické nebezpečenstvo: Strach z cestovania môže položiť niektoré európske krajiny, ale aj celú úniu

19. 7. 2016   anonym
nebezpečenstvo číha na každom kroku nie je to nič nové eu nemá žiadny vytýčený ciel balancuje z jednej strany na druhú robí neuvážené kroky v rozpore z logickými závermmi je absurtné aby boli životné istoty tak rozdielne v unii v niektorých v jej štátoch sú otroci a druhý žijú nad pomeri za tejto situácie treba očakávať odchod z tochto zoskúpenie a následné štáty budú musieť urobiť kroky ktoré logicky budú viesť k plnej moci vládnutiu pracujúcich na ohľad a spravili si s nich otrokov teda napredovanie asi žiadne nebude digitalizácije len urýchli počet nezamestnaných a následne z národnenie a rozdelenie finančných prostriedkov je nevyhnutné už teraz jedny sú bohatý a druhý žobráci i keď robia od rána do noci jednoducho v jednote je sila pracujúcich ich zákony lebo oni sú tento štát a sú jeho majitelmi ako rozhodnú tak bude lebo je to ich zákon vedčiny a nech kapitalisti zabudnú že ich nebudú rešpektovať hofg
19. 7. 2016   trader
Tych 2000 až 3000 "stúpencov radikálneho islamu" by mali Francuzi okamzite deportovat.Na to treba zmenit zakony.Za podporu terorizmu zbavovat obcianstva a vyhostit.
19. 7. 2016   anonym
nech polozi totu skurvetu Eu ropsku mumiu.
19. 7. 2016   Bolo
by najskor privela ludi vyberalo kontajnery, nebyt tejto mumie
19. 7. 2016   Lolo
Ty ktory sa snazia rozhodovat o nasich zivotoch, maju dobre zratane, ze ucinky tzv. Dummy Load, alebo umelej zataze v ekonomike funguje bajecne. Rovnako, ako liecba pijavicami. Prilev Neoeuropanov znamena vyssie vylohy a naklady a ciastocne rozhybanie ekonomiky. Alekolvek skody, ktore sposobia, znamenaju cash flow, ktory sa pozitivne prejavi na ekonomike. Peniaze, ktore sa odsaju staroeuropanom, posluzia na "vyssie ciele", a dalsiu koncentraciu bohatsva bohatym a chidobnym sposobi este vatsiu cudobu, ale aspon budu ovladany strachom, ktory je tiez ziadanou a cielenou polozkou v tomto svete.
Ekonomika v podobe, ako je konstituovana v EU, je nebezpecna sama pre seba. Podstatnou zmenou bude zasa nejaky pruser, ci uz v podobe vojny, alebo inej formy cielenej destrukcie.
Problem bude tvorit len hola podstata prezitia, kde peniaze prestanu byt prvorade. To je asi cielom.
Nez sa to vsak stane, bude pre oligarchiu a kleptokraciu, pevne ukotvit hodnoty, aby po burke, mohli budovat opat krajsie zajstrajsky, nasimi rukami.
19. 7. 2016   Ron
Niektorí sa neboja cestovať. (anglicky bit.ly/2a3knJQ)...
1/1