Názory čitateľov


Názory k článku:
Za americkým snom už netreba cestovať cez veľkú mláku, dá sa naplniť aj na severe Európy

24. 7. 2016   Kritik
Americký sen s nastavením zodpovednosti za riziká? V tom zrejme tkvie tá americká tupá nadutosť, ktorá im nedovolí pochopiť, že neúspech jednotlivca je súčasne neúspechom spoločnosti a naopak.
25. 7. 2016   Lefty Viking
+
27. 7. 2016   Szekeres
kritik, kolko krat si bol v Amerike? A ako dlho?
24. 7. 2016   Yanis V.
americky sen sme tu mali za komunistov..sen sa zmenil na realitu nezamestnanosti, 500e platov a celozivotnych hypotek na garsonky
24. 7. 2016   miki
akáže je sloboda v americkom policajnom štáte? Leda tak nosenia zbrani
24. 7. 2016   Ron
Toto ste mali na mysli? bit.ly/1syWgIO...
24. 7. 2016   cfgc
Podobných článkov by malo byť v médiach oveľa viac, aby si národ SVK uvedomil čím žijú v ostatných krajinách, čo riešia - ktoré su davané za vzor. Lebo na SVK, ked si občas zapnem správy tak je to to isté len iné mená - scénar ten istý - kauza , sprenevera , politik s otvorenou prázdnou hubou... Šašovia čo si platia príspevky v médiach aby ovplyvňovali "nesvojprávnu" verejnosť - lebo či sa to nieomu páči alebo nie - SVK je stále slabší odvar Rusov, s komunistami za závesom...
24. 7. 2016   Lolo
No a potom tiez existuju krajiny, ako vychodne kolonie EU, napriklad Slovakistan, kde sme sa poucili a vybrali si len to najlepsie. Alebo od kazdeho troska.
Na miesto podpory ridiny, sme vytorili domacnosti, na miesto socialneho rozmeru statu, sme vytvorili kleptokraciu.
Ludia su trestany, celkom rovnopravne, bez ohladu na pohlavie, alebo vek. Su trestany bezdetny, ako aj domacnosti z detmi, za to, ze sa narodili v krajine, alebo ziju v krajine, kde istoty, su definovane uplne inak, ako vo Finsku, alebo USA.
Skratka sa implementovalo to najhorsie a na dobre veci sa rychlo zabudlo. Otazka je, co je vlastne dobre..
V USA nemali 40 rokov vo vlade komunstov, skor ich vesali. Ani vo Finsku. Nebudovali teda socializmus, ani podobne izmy. Skratka nemuseli sa ani vyrovnavat zo svojou minulostou. Ale to sa nestalo ani v Slovakistane.
1/1