Názory čitateľov


Názory k článku:
Mladí už budú musieť pracovať až do smrti: Ako túto smutnú správu premeniť na dôvod na radosť

19. 7. 2016   bobo
Mladí už budú musieť pracovať až do smrti - nielen pracovať aj bojovať budú, samá vojna dookola, no a samozrejme budú ovládaní naozaj ako tie ovce napojené na centrálny počítač, postačí jedno kliknutie myšou a pohnú sa tým správnym smerom.
18. 7. 2016   anon
A ja so sa cudoval, odkial budu mat spravcovske dochodkove spolocnosti na dochodky, najma potom co ECB zaviedla negativne urokove sadzby (NIRP).
18. 7. 2016   15563
Keď nám tu začali sťahovať prisťahovalcov povedali, že je to preto, aby sme mali na dôchodky, tak potom len klamu a klamu...
18. 7. 2016   jarumas
Ste fakt pod vplyvom drog alebo šírite platenú demagógiu, keď píšete také nezmysly? Pred rokom a pol ešte štatistický úrad na svojej stránke zverejňoval "Zamestnanosť práceschopného obyvateľstva v SR". Posledné čísla boli 58 %. Teda skutočná nezamestnanosť (nie podvodne robená evidovaná) je tu 42 %. U mladých je podstatne vyššia. A každý rok sa zamestnanosť znižuje - zo štatistického úradu volajú do slovenských firiem a prosia, aby sme tam neposielali také štatistiky, lebo nás vyradia zo vzorky, vraj potom majú z ministerstva zle. Na čo sa to hráme? V celej EÚ je čoraz menej roboty, sociálne odvody majú platiť aj roboty a automaty, aby sme uživili nezamestnaných a vy blúznite o tom, že niekto bude robiť do smrti? Možno biely s vyšším IQ, ale nová nahnedlá generácia má priemer IQ pod hrnicou retardácie a nevyštuduje nič, ani nikdy nebude pracovať. Prestaňte klamať!!!!!!!!
18. 7. 2016   gorilo@seznam.cz
To všetko je veľmi pekný dôsledok neoliberálneho fašistického ekonomického zlodejstva na úkor väčšiny. Naši pradedovia bojovali, štrajkovali a nechali do seba strielať četníkov, aby mali akú takú sociálnu istotu na stré kolená. Berú Vám postupne všetky sociálne výhody a preto v ústave by už nemalo byť, že sme sociálne-trhovo orientovaná ekonomika!!! Ale trhni a zdrhni!!! Zober druhému, aby tebe bolo lepšie na druhú!!!
Na záver je krásne v tzv. demokracií žiť a ešte lepšie pre oligarchiu demokratickú, aby ste čím skôr zomreli!!! Využiť, použiť a nepotrebné zahodiť!!! To je neoliberálna politika v plnej nahote!!!
27. 7. 2016   fero z BA
bola veľká chyba, že tých "našich pradedov" tí četníci nevystrieľali všetkých lebo zlodeji by mali byť vždy exemplárne potrestaní. Aké sociálne výhody, každý nech robí sám za seba a na seba
18. 7. 2016   gibsonx
článok mi pripadne, ako oslava otroctva.
19. 7. 2016   Dan
presne !! a ten spomenutý výskum sa mi tiež nepozdáva ...sak preboha čim je viac človek v robote tým je viac vystavovaný stresu a ten teda životu neprospieva ! k
18. 7. 2016   Lolo
Z diskusie mi vyplynulo niekolko otazok.
Na co mame povinne odvody, ked z nich nebudeme nic mat.
Kedze z nich nic nebudeme mat, na co je potom socialna poistovna, I,II, III... X, pilier, ked tie peniaze neuvidi nikto?
Dalsia otazka je, budu to akceptovat aj neoeuropania a hnedoslovakistanci?
Ked niekto nebude pracovat, musi hned umret?
Bude zobrota a potulka, bezdomovectvo, povazovane za nahradnu pracu?
Ako budu zdanovat zobrakov a bezdomovcov, na plny uvazok?
Co sa stane v pripade, ze niekto sa stane invalidom, napriklad v 70, alebo 75 rokoch, nebude schopny vykonavat pracu, napriklad robotnika, dostane povinnu euthanaziu, ked nemoze dostat dochodok invalidny?
Z coho budu hradene vylohy, na zdravotne postihnutych, alebo mentalne vyradenych?
Dojde ku ich euthanazii, ako v pripade rozvoja Eugeniky?
Bude euthanazia spoplatnena, alebo na to si bude musiet kazdy obcan vytvorit nejake konto?
Kto mi odpovie?
Ze by mal F. Galton pravdu?
https://cs.wiki pedia.org/wiki/Eugeni ka
29. 7. 2016   Gaos3
Tak tvoje otázky nemajú chybu :-)
17. 7. 2016   senior
Chorá kapitalistická "demokracia" zožiera ľudí a ničí zemeguľu
17. 7. 2016   anonym
Tento článok je len objednávka nenažraných poisťovní a ich poskokov. Potrebujú sa nabaliť a vytiahnuť z ludí aj posledné groše.
1/4staršie