Názory čitateľov


Názory k článku:
Index sociálneho pokroku: Dôkaz, že ekonomické bohatstvo nezaručuje najlepšiu kvalitu života

30. 6. 2016   Lolo
Problem bude podla mna v tom, ze ekonomicke bohatstvo, ktore maju v Slovakistane ludia, v podobe Bugattti, alebo apartmanov v luxuse na kopcoch okolo BA, sa napriek vlade socialnych demokratov, nesocializuje, ale cisto kleptokraticky koncentruje v rukach oligarchov a spriaznenych (sprznenych) ludi okolo.
Problem je dnes uz byvaly v Elektre, alebo problem je v Napoleonovi Bonaparte. Mozno ze ani nie v napoleonovi, ale Bonitnych Apartmanoch v byvalom parciku, alebo v ohrozenom druhu Gorily Slovakistanskej, ktora je momentalne chranena na uzemi zoologickej rezervacie Financneho Riaditelstva.
30. 6. 2016   anonym
Podľa tej mapy má Slovensko vysoký index sociálneho pokroku, už sme na úrovni strednej ameriky. To som sa dobre pobavil. Kadeaké buzny, tepľoši, uchyláci, neprispôsobivý darebáci sa tu budú producírovať po ulici, ale sociálny pokrok rastie.
30. 6. 2016   Blind Man
Bohatsvo prinášajú akurát otvorené názory. Byť empatický k nadštandardným právam cigáňov, neprispôsobivých, imigrantom, LGBTI agende. Potom normálny človek je bohatý. Srať na takéto bohatstvo! A to poriadne zvysoka!!!
1/1