Názory čitateľov


Názory k článku:
Finančná závislosť: Vaše dospelé deti nie sú tak nevďačné, ako si to možno myslíte

1. 7. 2016   Antonym
Myslim, ze vela deti je zavislych od rodicov. Ako mozu mladi ludia pomoct rodicom, ked nemaju dost penazi nato, aby sa mohli vobec osamostatnit? Porovnajme si Slovenske platy z cenami bytov a s cenami pre zakladne veci. Niektori mladi ludia nemaju z coho ani byt zaplatit. Dochodcovia si zasluzia od statu zaplatene, pretoze pracovali cely zivot a platili dane, preco by Mali byt zavisli na svojich detoch? Ich deti uz maju scone deti, o ktore sa Treba starat!!! A co s tymi ludmi, ktori nemaju deti? Im ma kto pomahat? Ved to je uplny blud!!!
1. 7. 2016   Szekeres
pamata si niekto ako sa Martinakova so Simkom rozisli s Dzurindom a Miklosom. Martinakova Zdurindovi vycitala, ze pri vstupe do EU sa Dzur+Miklos zamerne vyhli nechat vyracovat dopadove studie "integracie". Nasledny vstup do menovej unie to este znasobil. Jeden z duosledkov, ktory sa v case vstupu zdal malicherny bol, ze doslo k markantnemu znehodnoteniu duochodkov vsetkych duochodcov, ktori pracovali pred vstupom. Asi sa pocitalo s tym, ze sa tento vypadok bude saturovat razantnym narastom prijmov praceschopnej populacie z duovodu prosperity ktora nastane po integracii. Ale k nicomu takemu nedoslo.
30. 6. 2016   Lolo
Pokial spravovanie majetku rodicov, spociva v tom, aby deti otacali presypacie hodiny z popolom rodicov a obcas tie klepsydry zabudnu otocit, tak si myslim, ze sa nic nestane. Pripadne na hrobe omoiest vtaci trus, alebo zapalit sviecku.
Ostatne je len matematika, uctovnictvo, starosti a milion nazorov na hluposti.
30. 6. 2016   naitilus
Ako aj z tohto prieskumu vyplýva, väčšina detí nad potrebami svojich rodičov vôbec nepremýšľa. Naučili sa od nich len brať, že aj oni niečo potrebujú, to ich nikdy nenapadlo. Nevďačnosť je slabé slovo, je to vyslovené chrapúnstvo, ale to je dnes normálne.
30. 6. 2016   extrem
ako si to vobec dovoluje niekto zo starsej generacie mysliet, ze su deti nevdacne. VED PLATIA VASE DLHY !!!! kazde dieta sa narodi s dlhom cez 10000 eur, to ste im urobili!
30. 6. 2016   Szekeres
tak to vycitaj tvojej materi a fotrovi! mas priamu linku....a neotravuj tu s tym!
30. 6. 2016   Serekes-karma
zhoris v pekle, do raju sa dostanu len dobri ludia
30. 6. 2016   Blind Man
Spravovanie majetku rodičov na Slovensku: Jeden panelákový byt 50 ročný a vkladné knižky, na ktorých je akurát pohrebné. To sa nadrú.
1/1