Názory čitateľov


Názory k článku:
Štvrtá ríša: Vplyvným hráčom sa stanete len vtedy, keď ste ochotní platiť viac ako ostatní

6. 7. 2016   Szekeres
pekne na clanku je, ze ked uz je koncipovany v goebbelsovskom duchu, nezabudne sa o nom v zavere zmienit. Hned prva argumentacia hodna spomenuteho statnika je toto. Spomina sa nemci, nemcov, nemecke, nemecko...16 % versus 10% nemeckeho vplyvu. Ale ze v bruselskej politike taha za jeden povraz vsetky krajiny hovoriace nemeckym jazykom sa akosi zabudlo spomenut. O poslusnom francuzsku sa clanok sice zmienuje, ale menej ako by nalezalo. Francuzsko dnes nenapadne ale usilovne hra rolu Vichystickej republiky. Pobaltske krajiny maju silnu germansku kulturnu vaezbu. Nie je ich uzemie nahodou byvale Prusko? Flami v podstate ovladaju belgicko...atd Ked sa tieto percenty spocitaju, dostaneme sa zrazu na vaecsinu v strassbourghu i v komisii.
5. 7. 2016   anonym
nemecko je vzdy v historii problem a je nim aj teraz malo byt zrovnene zo zemou na zalesnene ziadny anglo sas nechce slovanom dobre susedske vstahy lan nas kynozit vojensky ci ekonomicky
3. 7. 2016   URBAN
to že Nemci prispievajú najviac znamená že aj prospechu majú najviac inak by to logicky nerobili, alebo sú hlupáci a len dávajú a nič nedostávajú?
2. 7. 2016   anonym
veru tak,veľké Nemecko,H.má skvelú nástupkyňu ,chýbajú len kncentráky pre tých,čo nesúhlasia
5. 7. 2016   anonym
suhlasim koncentraky pre slovanov a z veselimi napismi skvelych zajtrajskov .Zidov oplakavaju ale koloko slovanov bolo zabitych nie kde je tu spravodlivos nielen zidia trpeli ale aj slovania a padlo ich hodne viac nech tych anglo sasov.
2. 7. 2016   milan
z tohto bordelu niet inej cesty ako vystúpiť aj ked začiatky budú ťažké, zotrvanie bude oveľa , oveľa horšie, ideálny by bol samovoľný rozpad EU, lebo pokiaľ by sme vystúpili izolovane, germáni sa budú tvrdo mstiť sankciami a nebodaj aj humanitárnym bombardovaním, čo nedokázal Hitler zbraňami zotročiť slovanov, ako bolo plánované dokázali germáni cez ekonomické zdieranie a lacné skupovanie slovenského majetku a likvidácu konkurencie na Slovensku aj poľnohospodárstva, EU je fašistická ríša pod vedením a dominanciou Nemecka...
2. 7. 2016   anonym
Milan uz nefetuj
2. 7. 2016   MILAN
SFETOVANÝ ANONYMNÝ SLNIEČKAR ZALEZ.......
5. 7. 2016   anonym
uplne suhlasim likvidaciou nasej vyrobi ci lahnkej tazkej a plnohospodarskej nas nielenze zbavili sebestacnosti ale aj prhlbili nezamestnanost a chudobu na slovensku su priamo zadpovedny aj z nasimi politkmi za tento terorizmus na nasych ludoch
2. 7. 2016   m48u
fuj ten portrét tejto osoby je hnusný ako ta osoba sama osebe!!!
5. 7. 2016   anonym
doplnim hnsne odporny neludcsky az demonicky ako aj cela eu
2. 7. 2016   Zoltan
článok by sa mal nazvať "hľadanie ospravedlnení Nemeckého diktátu"
5. 7. 2016   anonym
hladanie ano ale nikdy nenajdu lebo ludom sa otvorili oci a vieme kto je nepriatel ktory nas nici ekonomicky hlokausta z nasimi prisluhovacskymi politikmi anglo sasky sistem slovanskeho vyhladzovania
2. 7. 2016   anonym
Nasrát !!!
2. 7. 2016   Blind Man
Pridávam sa a dopĺňam JBMNT!
2. 7. 2016   MV
Domovy sa Európanom rúcajú pred ich očami importom náboženskej a rasovej nenávisti k bielym, finančným zotročovaním a prakticky nemožnosťou vybudovať si celoživotnú cestu na systematickom vzdelávaní v jednom hlavnom odbore, ale v skutočnosti sa stáva dostupnou len príležitostná práca.
Oživuje sa nenávisť k východoeurópanom ako k parazitom v Európe, ktorí by asi mali platiť najviac skrachovaným štátom a zadĺžovať sa.
Ako z toho ďalej? V záujme občanov treba zavrhnúť myšlienku ďalšej integrácie EÚ ako je zrušenie hraníc, jednotná armáda a polícia, spoločná imigračná politika všade s dávkami vyššími ako priemerný plat. Nesmieme sa nechať hodiť do roku 1945.
1/2staršie