Názory čitateľov


Názory k článku:
Ch. Lagardová: Napredovania EÚ ohrozujú viaceré bremená

18. 6. 2016   URBAN
ECB tlačí už 80 miliárd Eur mesačne takže ešte nezbankrotovali no táto agónia sa blíži, treba ešte trochu počkať kým sa ten kokotizmus ako EU zosipe, no kto si myslí že Euro bude vychytralo vymieňať v Nemecku za marky sklamem ho, Nemci okolkujú prachy nemcom ludom čo tam majú neaký pobyt či občianstvo a následne ich zamenia za marky ktoré má centrálna banka uložené v rezervách ako poistku odchodu od eura. Len tragédia je tá že Slováci ručia 1% z 8O miliárd takže nás západ takto cez ECB zadlžuje čo sa pri rozpade EURA prerozdelí ako pasívum a to všetko vdaka naším politikom s tradičných stranám ktorý to vrámci solidarity schválili.
18. 6. 2016   Blind Man
Najväčším bremenom si Ty a organizácia kde šéfuješ , pííííčaaaa jedna blbá.
18. 6. 2016   MV
Netreba sa obávaťm že sa Británia chce dostať pod nadvládu USA, len chce nové výnimky, preto je výsledok referenda predvídateľný. Táto dáma nám radí stále robiť reformy asi ako z rýchlozbohatlíkov vyrobiť akceptované elity, ale nič lepšie.
17. 6. 2016   Lolo
Ch. Lagardová: Napredovania EÚ ohrozujú viaceré vemená..
Problem EU je, ze stoji na zakladoch hospodarskeho spolocenstva, ktore nevie hospodarit, ale ani nevie plnit zakldne funkcie statu.
Je to svorka vlkov, ktory si zobrali do svorky aj hyeny a tulave psy.
17. 6. 2016   Lolo
P.s. Prial by som Ch. Lagardo, aby mohla zit v kolonialnom uspechu EU v Slovakistane.
17. 6. 2016   EUROASS
NAPREDOVANIE EU OHROZUJE SAMOTNA EU A HLAVNE TLSTE RITE Z BRUSELU!!
1/1