Názory čitateľov


Názory k článku:
Diskriminácia starodôchodcov sa nezruší, návrh opozície neprešiel

17. 6. 2016   grišty
nech zdochne celá táto slovenská nenažraná vláda - "unikátny zlepenec"
17. 6. 2016   EUROBORDEL
CELE JE TO O TOM ZE SUCASNA ZLODEJSKA GARNITURE DOBRE VIE, ZE DOCHODCOV KTORYCH BY SA TATO NOVELA ZAKONA TYKALA JE DALEKO VIAC AKO TYCH PO 2004 TOM! AK BY IM TEDA PRIZNALI VYSIE DOCHODKY OSTALO BY IM MENEJ NA ZLODEJINU A ROZKLRADNIE!!!
17. 6. 2016   Blind Man
Tieto falošné nenažrané svine, keď boli pri válovoch mali starodôchodcov hlboko v piči a teraz sa idú posrať. NASERTE SI KURVY!
17. 6. 2016   Lolo
Otazka je, kedy nam EU, zriadi transporty do nejakych socialnych ustavov, kde z nas spravia mydlo, alebo aspon hnojivo..
Toto asi dlho trpiet vlady nebudu, aby museli nejakym ovcanom, vyplacat nejake peniaze, pretoze je to nerentabilne, prilis ekonomiku zatazuje a nema navratnost.
Mali by asi schvalit zakon, ze kto neumrie po dovrseni dochodkoveho veku, bude dalej pracovat az do smrti, alebo sa zrieka pasivneho prijmu od statu, ktoremu prispieval a stat peniaze prezral.
17. 6. 2016   Jánoš
Štát v štáte,pokiaľ bude takáto vláda ako je,tak sa to nezmení.To nikde v žiadnej demokracii,ako sa to u nás stále zdôrazňuje - neexistuje!Kde sú tie peniaze,kam ste ich investovali.Jedny môžu a druhý nesmú,len tak ďalej určite vás a vám podobným,voliť nikdy nebudem.
17. 6. 2016   Dôchodca
Demokracia na spôsob SMERU!!Nedať nič,len aby bolo na rozkrádanie.Ďakujem e pán Fico!
17. 6. 2016   Szekeres
? ! ? akoze nedat nic? socialne emocionalna vlada sype plnym priehrstim! Vlaky zadarmo su nic? Subvencovanie firiem (docasne) zamestnajucich mladych su nic? dotacia bank davajucich hypoteky mladym bohatym su nic? dotacie firiem montujucich kolektory a zeteplujucich stare domy su nic? Nikdy nekonciace oddlzovanie (dotovanie platov manazerov ) nemocnic su nic? Vyplacanie tucnych rent investorom v PPP projektoch na nasledujucich 30 rokov je nic? A vela, vela dalsieho...
18. 6. 2016   EUROASS
SYPE "PRIEHRSTIM" ALE NA NESPRAVNOM MIESTE A PREVAZNE TAK ABY IM TO VYHOVOVALO..A TAKTIEZ SEBE DO VRECAK!!
22. 6. 2016   Szekeres
Ano, presne o tom som pisal...sype iba na nakup volicov. s moralkou si vytieraju za.ok
1/1