Názory čitateľov


Názory k článku:
Na nákup potravín v SR ide asi 18% z celkového príjmu, v EÚ je to 13%

26. 5. 2016   Lolo
Ono je to tak, ze v SLovakistane, zije prevazne chudoba, ktora vdaka malemu prijmu, vynaklada vatsie % na zradlo, vatsie% na byvanie, energie, skratka na vsetko, lebo ceny mame rovnake a skor vyssie, ako v EU, platy mame 1/6-1/4 oproti Europe zapadnej.
Takze sice menej aj zereme, kurime a byvame, ale platime nepomerne vatsie %.. Potom nechodime do kina, stupujeme aj fusakle, alebo v horsom pripade aj prezervativy.
26. 5. 2016   nahnevany
Guverner Narodnej banky Slovenska /NBS/ Doc.Ing.Jozef Makuch,PhD. omiela pridanu hodnotu, avsak rozoznat cistu /netto/ cenu, oznacovanu ako cena /suma/ bez DPH resp.ako zaklad dane, od pridanej hodnoty nevie.
26. 5. 2016   Lolo
Citaj pozorne drahy Nahnevany.
Napis to tomu guvernerovi, neodej sa, vykric mu to na plne hrdlo, Doc.Ing.Jozef Makuch,PhD, bude nesmierne stastny a poteseny, ak konecne mu das spravny podnet.
Nie ze by ma nebavilo citat neustale o tom, ze pridana hodnota a zaklad dane, je na hovno vypocitany, ale pokial to neurobis hned, tak tvoju verejne predlozenu myslienku si privlastnim, ty budes uplne bez naroku na akukolvek odmenu i slavu a jasi na tom zalozim na sklonku zivota svoju politicku karieru.
Ja si skutocne overim, ci si zaslal podnet Guvernerovi, mna neoklames.
info@nbs.sk
kariera@nbs.sk
26. 5. 2016   nahnevany
Od roku 1993 som o podvode pri tzv.DPH /tzv.dani z pridanej hodnoty/ kontaktoval na roznych forach priblizne 350 institucii, oslovil som stovky osobnosti . . . Vsetci mlcia. Pozeraju do zeme ako svojpravia zbaveni.
Vo svojich prispevkoch o tzv.DPH /tzv.dani z pridanej hodnoty/ predkladam cistu pravdu. Uz vyse 23 rokov.
Guvernerovi podnet zaslem.
1/1