Názory čitateľov


Názory k článku:
Telerozhlas chce viac, koncesie by sa mali od budúceho roka zvýšiť o 50 %

28. 5. 2016   Blind Man
Ale za čo chcú zvýšiť poplatky? Veď sa tam nedá na 95% na nič dívať! Dva programy o hovne a idú robiť tretí. Nebodaj málo sa ujde Havranovi a jeho hosťom čo si tam drukujú a honia navzájom čuráky pod stolom?
26. 5. 2016   kiskadobasy
tak nás zase pekne odrbali!!! Takže nieže zrušia koncesionárske poplatky ale ich idú zvýšiť! KOKOTI FARIZEJSKI
26. 5. 2016   nahnevany
S laskavym dovolenim diskutujucich prinasam na tomto mieste vyjadrenie k clanku "Podnikate ? Jednoduchy sposob, ako sa vyhnut najcastejsim chybam v agende". 26.5.2016 o 1:26 hod., kedze diskusia k clanku je cenzurovana.
Uplne najjednoduchsie je prezriet si faktury, danove doklady, platobne doklady, pokladnicne doklady /blocky/ a.p., ak tieto obahuju tzv.DPH /tzv.dan z pridanej hodnoty/.
Od roku 1993 sa na preedmetnych dokumentoch vyzaduje, dokonca sa prikazuje platba dane z pridanej hodnoty /DPH/, inkasuje sa vsak de facto dan z cistej /netto/ ceny /sumy/, ktora je oznacovana ako cena /suma/ bez DPH resp.ako zaklad dane, a z ktorej dan je financne znacne vyssia ako vlastna dan z pridanej hodnoty /DPH/. Je to podvod na obchodnikoch, podnikateloch, zivnostnikoch a obcanoch vobec.
26. 5. 2016   jan
STV1,STV2,Rozhlas medium neschopných.Prečo máme zabezpečiť koncesionarskym poplatkom príjem neschopným ľuďom?
25. 5. 2016   Lolo
RTVS je s.r.o.
Oni za nic nerucia.
Ale vy rucite za to, ze ak odoberate energie, platite za to, co vam nic nezarucuje.
Spoločnosť s ručením obmedzeným
výber úhrady za služby verejnosti v oblasti televízneho vysielania poskytované Slovenskou televíziou a v oblasti rozhlasového vysielania poskytované Slovenským rozhlasom podľa zákona č. 68/2008 Z. z. o úhrade za služby verejnosti poskytované Slovenskou televíziou a Slovenským rozhlasom a o zmene a doplnení niektorých zákonov
kontrola plnenia úhrady

vymáhanie úhrady, poštových sadzieb a pokút podľa zákona

spracovávanie evidencie platiteľov a evidencie platenia úhrad
Takze vazeny diskutujuci, vy co platite, lebo musite, zamyslite sa, komu a akej s.r.o. vobec platite vypalne.
Nejde o ziadnu statnu organizacnu zlozku, ale o obycajnu s.r.o.
26. 5. 2016   Praktik
Navrhujem tichy protest :) Posielat im peniaze a v kolonke informacneho textu s hlaskou "Zruste to vypalne" :)
25. 5. 2016   anonym
rozhlas som nepočul už pár rokov, STV mihne obrazovkou, ked prepínam kanály - kua za čo mám platiť? Veď to je ako keď má vegetarián platiť v potravinách za mäso, lebo ho tam majú v ponuke. No dobre, sú to "balíkované" služby - ale každý provider JE POVINNÝ ponúkať (vnútiť) mi "verejnoprávnu", ktorá je privátna a obhajuje bezprávie, spravodajstvo už dávno presiahlio úroveň telky za socíku, je to čistá propaganda, práve tak, ako v ostatných mainstreamových masmédiách, kde nezávilsosť a objektívnosť ide v súlade so záujmami vlastníka. A ktoréže už len z nich je slovenské - a nepozýva kaviarenských povaľačov? No a čo vlastne jew "koncesia" po slovensky, vraví zástrčkový zákon z dielne sociálneho podpriemera a jeho predchádzajúcej vlády. 12*(4,64+,15 poštovné) je 57,48 € na "domácnosť" (a garáž, lebo v nej je zástrčka), a na Slovensku je skoro 2 milióny, pekný nanútený príjem za neadekvátne služby...
25. 5. 2016   EUROBORDEL
A TO VRAJ MALI BYT UZ ZRUSENE!! A TU HO MAS? BANDA NENAZRETA! A KTO UZ POZERA TIE ICH CHU,,OVINY?! TREBA REFERENDUM O UPLNOM ZRUSENI RTVS!
25. 5. 2016   Szekeres
referendum o zruseni RTVS!
26. 5. 2016   Praktik
Nemuselo by byt ani referendum. Ved je to zvyhodnovanie jednej TV na ukor dalsich a to je nekala konkurencia. Nech im zrusia koncesionarske poplatky a nech sa popasuju tak ako ine komercne televizie s prezitim. Ked nepreziju na trhu, nikto za nimi plakat nebude... Stat si moze kupit, to co potrebuje u komercnych TV, alebo zverejnovat informacie inym sposobom.
25. 5. 2016   Praktik
Ake koncesie ???? To je iba statom riadene vyplane. Koho zaujima nejaky STV1,2 alebo rozhlas v dnesnej dobe ? Treba uvedenu instituciu ZRUSIT a to s okamzitou platnostou. Jej majetok rozpredat a financovat zdravotnictvo, skolstvo a nie bandu darmozracov, co si nevedia strazit ani svoje naklady. Je tu X dalsich stanic, co nemaju ziadne koncesionarske poplatky a vedia prezit. Tak naco mame platit nejakej institucii, ktoru ma kazdy na haku ? Ved u kabloviek dostanete X desiatok roznych TV, ci rozhlasovych stanic lacnejsie, nez jedna RTVS... Trebalo by podat zalobu na ustavny sud - ze cely koncesionarsky poplatok je vlastne iba jedno vypalne. Nik o ich sluzby nema zaujem. Je to vtipne, ze casto za sluzby, ktore clovek potrebuje a pravidelne ich vyuziva, plati casto omnoho menej, nez za nieco, co niekto nepotrebuje a nechce. Bez RTVS by tu nebola ziadna strata, len podstatna uspora financii, ktore sa daju vyuzit efektivnejsie.
25. 5. 2016   Pravda
Jednoznačný súhlas. To RTVS je skutočně výpalnícka firma. Poiaľ štát chce mať nejakú televíznú a rozhlasovú stanicu (asi by mal mať, tak nech má jednu a tú si financuje). Koncesionársky poplatok je skutočne zlodejina. A navýšiť? Za čo? Pane Bože, za čo? Moja babka nemá televíziu, ani rádio, má gramofón, ale výpalné RTVS musí platiť, lebo je vraj odberateľom elektrického prúdu o čom svedčí fakt že v múriku plotu má zabudovaný elektromer. Je na čase sa pýtať politikov prečo to musíme platiť a tých čo sľubovali, že to zrušia prečo klamali.
25. 5. 2016   b
zvysovat a prosim Vas za co, ved nikde sa nic normalne nevysiela, len same opakovacie serialy a americke komedie. cez vikend vôbec nic, to sa ozaj neda pozerat ako za socializmu,ale teraz uz vôbec nic.zbytocne platby stacia TV a dost, ostatne stoji za figu. skoda reci,je to na hanbu, takto znicit programy v televizii, este doma dava viac ako markiza, tam len somarinky a blbosti,co sa neda ozaj pozerat
1/2staršie