Názory čitateľov


Názory k článku:
Najvyšší čas pre nákup zlata: Elitný plán pre globálnu infláciu potrebuje slabší dolár

24. 5. 2016   vlado.
Je cas na vojnu, tam sa najrychlejsie a najviac minaju pniaze. Potom nasleduj Marshalov plan obnovy krajiny.... Pozname z historie. Nie je na case sa zamysliet nad tym ze tento financny system je chory a nefunkcny? Vsetci vedia ze ho treba zmenit, no potom by elity nemohli tolko ryzovat a tam je pes zakopany. Celosvetova zachrana par ludi a ich majetku...
23. 5. 2016   bob
Čo vlastne chcú od nás !?
Najprv nás vystrašia, že príde kríza a nebude na dôchodky, treba si šetriť. A keď začneme šetriť si na dôchodok, tak je zle že ľudia nemíňajú, a kvôli tomu je kríza...
Takže vlastne musíme šetriť a aj míňať naraz.
23. 5. 2016   lubos
Tie elity vyzeraju velmi" stastne a spokojne". Mame stastie ze nie sme bohaty. Aspon neriesime take voloviny ze co so zvysnymi peniazmi.
23. 5. 2016   stop-ttip. org
neviem preco ich nazyvaju "elita", hoci v dobe ked je vsetko "zadarmo" by som sa cudovat nemal znasilnovaniu pojmov a davaniu im ineho ako povodneho vyznamu, ved sa jedna o dobu klamstva. nazvite ich jednoducho mocnymi. elita je nieco vzacne, hodnotne. ti, ktori dnes riadia svet tym nie su.
23. 5. 2016   ľuboš
dobre hlúpy článok !!!
23. 5. 2016   347
Nákup zlata má zmysel len pre tých čo majú na účte zbytočné milióniky. Pre obyčajného smrteľníka to nemá veľký význam.
23. 5. 2016   kiks
Zdá sa, že ten názor že FED tlačí peniaze zo vzduchu už papagájujú nie len konšpiračné weby. To fakt sa nikomu nechce si o tom niečo normálne prečítať? Alebo čo tak zdravý rozum použiť?
23. 5. 2016   xxx
Niečo na tom pravdy bude ... momentálne vrtuľníkové peniaze z ECB smerujú u nás do hypoték - úrok s bonifikáciu 0%, no neber to ... má to za následok postupné navyšovanie cien nehnuteľností.
K článku ... dlhodobo podhodnotené fyzické striebro pri súčastných cenách je dobrá alternatíva k zlatu.
23. 5. 2016   EUROASS
DAKTO SILOU MOCOU CHCE DONUTIT LUDI NA NAKUP ZLATA A TYM ICH OJ,.,AT O PENIAZE...TENTO CLANOK NIE JE O NICOM INOM
23. 5. 2016   anonym
Si to vystihol, je to odrb. Ľudia sú sprostý, dajú sa nachytať. Nakupovať zlato má zmysel pre štáty.
1/2staršie