Názory čitateľov


Názory k článku:
Šokujúci nový spôsob, ako dokážete mať svoje výdavky pod kontrolou

22. 5. 2016   Blind man
Keď budú ľudia kupovať len to čo potrebujú, nebudú mať problém s kontrolou výdavkov. Zasa niekto vymyslel zbytočnú vec.
20. 5. 2016   anonym
Ludstvo zdebilnelo. Absurdistan forever.
20. 5. 2016   Lolo
Najsokujucejsi sposob v koloniach EU, by vydavky jednotlivcov, domacnosti, kvazirodin a statu, udrzal system, ktory by neumoznoval poyicky, hypoteky, kreditne karty a ine ficurky. Na co proste nemame, si skratka nekupime.
Problemom je, ze bankstri vyuzivaju moznost, natlacit peniaze do kohokolvek, prakticky aj bezdomovca na ulici, dochodcu, alebo pacienta tesne pred smrtou, ak je schopny sa podpisat, pretoze je lepsie, pre banku, ak ma nesplateny uver, pozicku, alebo precerpany kontokorent, ako by prichadzali o peniaze na zapornych urokoch.
Penazi sa da vytlacit neobmedzene mnozstvo, niesu nicim kryte.
Ak nieje po peniazoch dopyt, tak sa hladaju moznosti, ako aj nezdrave poziciavanie, moze mat zmysel.
Principialne by napriklad v kolonii, akou je Slovakistan, na kreditnu kartu, mal dosiahnut len ten, kto ma viac, ako je Germanska minimalna mzda. A to dlhsie ako 2 roky, by prijem po zdaneni, musel byt nad 2000eur. O hypoteke, alebo spotrebnom uvere, by mala byt rec, len vtedy, ak historia klienta, by mala cashflow a uspory, na urovni 2/3 germanskeho priemeru a to v priebehu 10 rokov, pocas doby zamestnania, platnu zivotnu poistku a poistku na pripad vypadku prijmu. Platnu minimalne 10 rokov..
To je klient, ktory v Germanii, je povazovany za bonitneho a pri supise majetku, aj dostatocne zabezpeceneho, pre pripad nesplacania. V slovakistane je vsetko inak.
A preto jedneho dna, je mozne, ze zazijeme este vesele chvile.
1/1