Názory čitateľov


Názory k článku:
Diametrálny rozdiel: Prečo keď dlží štát je to niečo úplne iné, ako keď je dlžníkom občan

20. 5. 2016   Lolo
Diametralny rozdiel je v tom, ze Ovcan, ktory existuje, bez ohladu na to, ci je ludsky zdroj, alebo povalac /ludsky stroj, alebo hnedoslovakistanec/ , je entita, na ktorej stat, moze vykonat exekuciu cohokolvek, aj samotneho zivota, pokial tomu okolnosti pomozu.
Stat, ako je Slovakistan, ktory je dnes konstitucnou kleptokraciou, vyuziva ovcanov, ako zalohu existencie krytia svojho dlhu. Ak sa chce ovcan zbavit dlhu, staci, ak spacha sebevrazdu. Ak sa chce zbavit dlhu stat, tiez spacha sebevrazdu, akorat je trochu masovejsia a nemusia umierat ludia hned, ale az na nasledky zlyhania celku.
Takze vlastne majetok ovcanov, vratane samotnych ovcanov, je na supiske majetku statu, ktory naklada z ludmi, podla ich povodu, ako z ludskymi zdrojmi. Niektorych zas chova, ako endemiticke mensiny a podporuje ich mnozenie, bez naroku na vykonanu pracu.
Ovcan si to dovolit nemoze, rozhoduje sa o tom na inej urovni.
V krajnom pripade sa stat ovcanov zbavuje, pomocou boja za vlast, dnes EU, alebo inym, ekonomicky ekologickejsim sposobom.
20. 5. 2016   anonym
lebo staty este nikdy v historii nesplatili svoje dlhy. na dlhy statu vzdy doplatil obcan. neverte tomu, ze ktorykolvek stat splati svoje dlhy. neverte politikom, ktori vam slubuju ruzovu buducnost a robia dlhy na vasu skodu a skodu vasej rodiny. terajsie dlhy statu zaplatite vy, vase deti a splacat ich budu este vasi pravnuci
20. 5. 2016   nahnevany
Politici, statni tajomnici, statna sprava . . . to su v podstate podvodnici.
20. 5. 2016   Blind Man
Nič nové! proste väčší pes žerie a trtká. Malý sa zalizuje a očumieva.
20. 5. 2016   EUROASS
AKY JE ROZDIEL? NO VTOM ZE KED DLZI STAT OBCANOVI CI INEMU SUBJEKTU JE TO OK..AK DLZI OBCAN STATU TAK VAS USLAPE POD CIERNU ZEM SK..VENY EXEKUTOR!!
20. 5. 2016   nahnevany
Kazdy exekutor, ktory si k svojej odmene uctuje a nasledne inkasuje tzv.DPH /tzv.dan z pridanej hodnoty/ je podvodnik.
20. 5. 2016   nahnevany
Diametralny rozdiel je aj medzi netto cenou /sumou/, oznacovanou ako cena /suma/ bez DPH resp.ako zaklad dane, a pridanou hodnotou.
1/1