Názory čitateľov


Názory k článku:
Slováci sa o prácu neboja, na rozdiel od obyvateľov ostatných krajín EÚ

22. 5. 2016   Blind Man
Prečo by sa mali. Veď nikto iný by za také peniaze do roboty nechodil.
20. 5. 2016   Lolo
No podla mna, ako aj pise MV, ludske stroje v Slovakistane sa o pracu bat nemusia, pretoze dlhodoby trend minimalneho zarobku v kvalifikovanych i nekvalifikovanych profesiach, vytvara velmi silny, ekonomicky prah bolesti, ktory ako strach, ktory neboli, ludske stroje nepocituju. Ludske stroje maju strach, predovsetkym o to, aby mali co jest a sem tam sa vyskytuju citlivy jednici, ktory maju existencne obavy. Mnohy su uz zmiereny stym, ze smrt to vyriesi lepsie, ako nejake nerealne ukazovatele kvality zivota v koloniach.
Preto si myslim, ale je to mozno len moj hlupy nazor, ze aj dopravne nehody, ktore su velmi tragicke, vyplyvaju z postoja ludskych strojov, ktorym je v podstate jedno ako a kolky umru, ale hlavne aby to bolo rychlo.
Preto mnohe prejavy a situacie, sa vdaka nizkej kvalite zivota, prejavuju v mnohych podobach, kedy je evidentne, ze ludom na zivote nezalezi, ak ho maju prezit cely, sposobom, ktory im nevyhovuje. Preto sa deje vabank, kde sa hra o zivot, nie o peniaze.
20. 5. 2016   Szekeres
Nie je pravda ze na SK nedorazil benefit v podobe flexibilneho pracovneho casu! Tato krajina je predsa na urovni...vdaka richterovi a valentovicovi!!! Opakovane sa mi stalo, ze agentura inzerovala tento "benefit". A ked som sa pri interview pytal na pracovny rezim, najprv sliepka zaganila a potom vysvetlila, ze:...budete na telefone a ked bude treba, tak vas zavolame..obvykle v nedelu...a vy sa muozete vyhodne flexibilne prisposobit.
20. 5. 2016   MV
Pozitívne sa vyvíjajúci trh s pracovnými príležitosťami je len jedna stránka veci, ale ak niekto pracuje trvalo len za minimum, raz sa prestane báť o peniaze. Končí sa éra vykrádania kvalifikovaných pracovných strojov. Hodnotu totiž nepredstavuje len niečo zhmotnené materiálne - nadstavba spoločnosti vytvára kvalitu života.
1/1