Názory čitateľov


Názory k článku:
Ľudia nechcú žiť na vidieku, do roku 2030 budú dve tretiny populácie v mestách

19. 5. 2016   Blind Man
Blááboly dementa!
19. 5. 2016   anonym
Blava je centrom otrokov západného bloku družstvá boli z ničené, poľnohospodárska pôda stavia sa na nej kdekoľvek je tu obrovský bordel nezákonnosti na každom kroku nebolo učiné spravodlivosti za roky totality a rozsudky bez dôkazov neboli rehabilitované do dnes obžaloba je povinná ich predložiť na požiadanie keď je obvinená z falšovania deju postavené na tom nikto iný nemohol spáchať tento skutok jedine obžalovaný ktorí údajne popísal dej vierihodne čo mohol vedieť len pachateľ obžaloba nepredložila dôkazi teda nebola vyvrátená obhajoba obvineného i tak súdy rozhodli čím sa dopustili Úmyselného pokusu vrážd na nevinných prípad Cervanová a mnoho iných prípadov kde sa rohodovalo bez dôkazov sa falšovali deje na čo boli poskokovia totality vyškolený a za svedkov proti nevinným si priberali skutočných vrahov ktorý v konaniach vypovedali preti nevinným postavené na tom že sa im z dôverily ako to spáchali teda vyšetrovací sistém ich inštruoval týto zločinci nepredložily taktiež dôkaz ktorý bi obstál v konaní a v konečnom slede boli odhalený čím sa sudcovia dopustily vysoko závažnej trestnej činnosti svojimi rozsudkami šírily sústavné lži za účelom vierihodnosti s tým tisíc krát opakovaná lož sa stane pravdov hofg
19. 5. 2016   Lolo
Problem vidieka je v tom, ze tam okrem driny, ktora je narocnejsia, ako sedenie v kancli a pripadne posuvanie sa v zapche, ci moknutie na bicykli, alebo potenie a chrchlanie sa v MHD v malych velkomestach.
Taka dedina, na krasnom hnedom Dunaji, ako je Blava, pojme neurekom ludi, ktory sa onanuju, bicuju a modlia, aby mohli zit v rytme dnesnej doby. Doma ich ryt v hline nebavi, neustaly kolotoc oprav vlastneho obydlia, vymenia za kralikaren na uver, alebo za robotnicke kolonie v okoli hlavneho mesta.
Jedno je pre mna nepochopitelne, ako z coho sa rodi pridana hovnota prace, ktoru vykonava 88% ludi v Blatisrave, ked v okoli jedina fabrika je byvala BAZ-ka.
Tovarne, ako Dynamit Nobel, Gumon, Kablo, BEZ 1-4. su davno v prdeli.
Chapem, ze kazdy nechce kulacit na vidieku, ale kto jedneho dna, nakrmi tu masu nemakacenkov v uradoch.?
Problem je, ze ani stary z miest nechcu odist na vybyvany vidiek, aby si znizili naklady, lebo asi pri smetiakoch v mestach, je daleko veselsie.
19. 5. 2016   ja
no velmi si tie naklady neznizis
20. 5. 2016   Szekeres
este dodatkova kalkulacia: je verejne zname, ze na uzivenie vlastnej rodiny potrebujes min,. 50 ha puody. Jeden ha stoji (strela od pasu) 2655 e. 50x 2655 = 132 775 e. A to su pociatocne investicie iba do pody, ziadne stroje, ziadne technologie. Ale to je vsetko nepodstatne, lebo ziadna volny poda uz nie je. Maju ju zmluvne ..obsadenu miestni ..velkostatkari. Vdaka mafianskemu zakonu 504/2003 Z. z
20. 5. 2016   Szekeres
Tvoje uvahy vychadzaju z mylneho predpokladu. Ze polnohospodarstvo dokaze uzivit obyvatelstvo vidieka. To nestaci uzivit ani tych, ktori tam este zostavaju, nieto este ak by sa tam nahrnuli dalsi. Asi nechapes, ze polnohospodarstvo je silno koncentrovane v rukach asi 6, max. 10 percent vidieckych obyvatelov. Vsetko obhospodarovne strojmi. Ostatniu by tam nemali ziadny prijem. Alebo si mal na mysli, ze by mali vyzit z produkcie vlastnych zahumienkov za domom?
19. 5. 2016   TT
Čo tak titulok: Ľudia nechcú žiť na vidieku. Takto som si myslela, že ich prestal baviť život.
19. 5. 2016   MV
Uživí ich prácou nepodmienený príjem a v poľnohospodárstve budú pracovať len dôchodcovia?
19. 5. 2016   ja
nasi mlai ekonomo0via polnohospodarov enpotrebuju, ved naco pestovat ked sa da vsetko kupit v Tescu
1/1