Názory čitateľov


Názory k článku:
Poďme sa baviť o miliardách: Viete, ktorá je najdrahšia stavba na svete?

15. 5. 2016   ibahost
Najdrahšia stavba sveta je Slovenský parlament ..na m2 malý ale spotreba neskutočná..za 23 rokov a to je stále vo výstavbe nás Slovákov stojí bilióne eur....ba či nie
15. 5. 2016   Member
Najdrahšou sa tá elektráreň stane, keď príde na likvidáciu nejakej havárie. Nám už len zostáva veriť, že v tej chvíli bude vietor fúkať na opačnú stranu...
15. 5. 2016   NR68
Najdrahšia stavba na svete? to je ľahké atómová elektráreň Mochovce!
15. 5. 2016   fero z BA
nechytá sa to na rozkrádania komunistických elít v ostbloku a rusi výstavbou zimnho olympijského komplexu na jedno použitie dokázali svetu, ako si vážia peniaze svojich oviec --- ruská propaganda poráža celý svet, nie náhodou prirovnanie "potemkinovská dedina" vzniklo v rusku a takí predstavitelia SR dokazujú, že sú vzornými žiakmi, čo dokazuje terajšia šaškáreň v BA v súvislosti s predsedníctvom SR v EU
15. 5. 2016   Mrkvička
Nemôžeš za to, že si ostal KOKOTOM. Ten Ťa splodil a ním si ostal. Doporučujem nemať deti.
15. 5. 2016   ja
on nema, to stoji peniaze. on by mal deti, len ak by sa rodili ako dospele a hned mu prispievali na jeho zivot
15. 5. 2016   Murkoslav
Vesmírna stanica za 100 miliárd ? To je nič. USA dokázali natlačiť 400 miliárd dolárov daňových poplatníkov do vývoja stíhacieho lietadla F-35. Napriek tomu to vyzerá na pekný prepadák. Lietadlo má totiž množstvo chýb. Nech mi nikto nehovorí že tam nie je korupcia a riadne drahý tunel.
15. 5. 2016   dsk
Aha ho! Troll odhalený! Prečo niekto pod článkom o budovách kritizuje vysoký vojenský rozpočet USA? Žeby súdruhovia v Kremli už nevládali držať krok, tak posielajú trollov?
16. 5. 2016   Murkoslav
Aha ho! IQ 87 detegované... Reagoval som na vesmírnu stanicu v článku. Alebo aj to je budova ? V každom prípade skús nájsť drahší projekt za posledných 30 rokov. A pokiaľ bude mať USA vojenský rozpočet vyšší ako všetky ostatné krajiny dohromady, tak budem kritizovať USA. Ak bude Rusko takto zbrojiť, tak budem kritizovať Rusko.
15. 5. 2016   anonym
Angličania sa ešte len učia to čo na Slovensku funguje už vyše 20 rokov. Reálna stavba možno bude mať hodnotu 1,5 miliardy, ale náklady na výstavbu budú vyše 35 miliárd. V bratislave bude tiež futbalový štadión za 75 milónov €, pôvodne to malo byť okolo 30 mil. Eur. Kapacitou bude menší ako iné európske, ktorých výstavba bola menej nákladná. Náklady na výstavbu 1 km diaľnice máme najvyššie v EU. Zo štátnych peňazí sa ľahko rozhadzuje.
15. 5. 2016   ja
my sa relane 20 rokov ucime, to co na zapade uz funguje pociatkov kapitalizmu.
Ale ludia v kazdej krajine sa radi nazlostia na vladu ze im stavia najdrahsie stavby na svete.
Vsade tvrdia ze inde stavaju lacnejsie, len malokedy sa podari porovnavat porovnatelne.
15. 5. 2016   dsk
ja viem, a ty s Mišom, Ďurom a Ferim by ste to po víkendoch postavili za desatinu.
15. 5. 2016   Lolo
Ty anglani sa naucili stavat ako v slovakistane..
Hinkley point predrazili, ako u nas, kleptokracia dialnice a vsetko ostatne.
Potom 1MWh, bude stat zhruba len 20x tolko, co ta fukusimska a este by musela prist aj tsunami..
15. 5. 2016   ja
este s anepredrzaila, to su len odhadovane naklady, realita bude niekde.
Odhadovane naklady 21 MLD GBP, kym sa to postavi bude to tak 30. Vsetko sa to deje preto, lebo ludia nechcu pocut ake su realne naklady, projekty sa doladuju za pochodu, dodavatelia sa vyberaju naklacnejsi bez ohladu na to, co to bude stat v konecnom dosledku.
Ale ludia budu frflat tak ci tak, ved sviecky a konske povozy by spravili tu istu sluzbu ako dialnice a ziarovky
1/1