Názory čitateľov


Názory k článku:
Čína vo veľkom nakupuje zlato, čo to pre nás znamená?

7. 5. 2016   kakadu
Keď Rusi robili prepočty na zistenie koľko zlata by ročne potrebovali vyprodukovať, keby chceli natlačiť zlaté Ruble,
zo zlata a nie iba kryté zlatom, tak dopyt bol v ekvivalente 2 bilióny USD ročne a toľko zlata nemá nik, aby uspokojil dopyt po mene razenej v zlate
10. 5. 2016   Szekeres
no...tak by sa cena toho dopytovaneho tovaru, v tomto pripade obeziva, musela prisposobit dostupnemu mnozstvu...to j ekuzlo ..of gold, resp cohokolvek, co ma SVOJU IMANENTNU hodnotu.
6. 5. 2016   URBAN
Zlato je komodita ktorá sa vždy oplatí, to že Čína kupuje zlato vo velkom znamená že dolár v budúcnosti končí a Čína bude akceptovať v obchode svoju menu, čo Jenkiou nepoteší lebo dolár zneužívajú vo velkom na svoje účeli vo svete. To že bude Juan krytý komoditným košom je poistka Číňanou lebo doláru už neveria a chcú sa ho zbaviť. Len sa pozastavujem nad tým že Nemcom zostalo všetko zlato aj napriek tomu že spôsobili dve svetové vojny a ani reparácie nezaplatili. A Jenkiovia nacistom vyplácali penzie v USA donedávna, nikto nebol potrestaný tých pár ludí s celej nacistickej mašinérie je smiešne a trapné aj to len na podnet židovskej loby, žiadna spravodlivosť, zabili milióny ludí a potrestaných bolo pár v Postupimskej fraške.
7. 5. 2016   anulo@aol.com
Cuj Urban...o tom co pises ze dollar konci sa pise uz 70 rokov
7. 5. 2016   URBAN
hovorí sa všeličo no proces odchodu od dolára sa už začal a to sa nedá urobiť rýchlo lebo by boli obrovské straty keby Čína chcela naraz predať dlhopisi Jenkijské prišla by panika na trhoch preto sa to robí elegantne pomali aby boli čo najmenšie straty no kedže ide o takýto proces tak to je utajené aby bežný ludia a americký tajný do toho úplne nevideli a nemohli to zmariť. Usáci nechcú oslabenie dolára vo sete lebo to predstavuje pád USA a jeho zahranično ekonomickej politiky takú ako si nastavili.
7. 5. 2016   homo future
Tak, tak!
6. 5. 2016   JB Bridger
Hľadáte o pôžičku začať svoj vlastný podnik, alebo splatiť svoj dlh? starosti nič viac. Jb finančná skupina spoločnosti je tu, aby vám pomôžu s pôžičky na veľmi lacné úrokové sadzby.
Kontaktujte nás teraz pre viac informácií. org.jb12@azet.sk
6. 5. 2016   QE
znamena to ze by sme mali aj my.
Nie iba Cina, ale aj Rusi, India atd...
6. 5. 2016   R0b1n
Dobre rano stara mama, oni to zlato nakupuju vo velkom uz XY rokov :)
6. 5. 2016   bobo
Číňania si nás raz kúpia zo všetkým, treba sa začať učiť čínsky jazyk, povinne.
6. 5. 2016   anonym
zaujímavé nie sú rezervy krajín, ale porovnanie celkového množstva príslušnej meny voči zásobám zlata
6. 5. 2016   fero z BA
...čo to pre nás znamená? Pre zadlženého ficovoliča nič a článok nepriniesol vôbec nič nové
6. 5. 2016   Blind Man
Po prečítaní článku som dosšiel k názoru, že sme urobili dobre, keď sme opustili východný blok v 1989 roku a tým sme prestali uctievať múdreho ruského slona. Teraz konečne sa môžeme klaňať geniálnej americkej ťave.
1/2staršie