Názory čitateľov


Názory k článku:
Čo sa stalo s našou ekonomikou: Trpí cukrovkou, potrebuje injekcie!

6. 5. 2016   MV
Slovensko sa nedokázalo zbaviť osudu emigrantskej krajiny od I.ČSR podnes a dôsledky zastiera výhovorkami na nízku pôrodnosť, zahmlievaním štatistík o nezamestnanosti. Za príťaž sa tu považujú dôchodcovia, deti, štátni zamestnanci a všetci, ktorí neprodukujú to, čo sa dá zabaliť do kartónového obalu lebo len to je vraj hodnota a napísal by som aj to drsnejšie.
6. 5. 2016   D.
Ja by som povedal, ze trpi rakovinou...
5. 5. 2016   Kritik
Slovenská ekonomika netrpí cukrovkou, ona cukrovku-cukrovú repu, resp. biele zlato potrebuje. Nejako sa na to schválne zabudlo. Vládni neschopáci by o tom predsa mali niečo vedieť.
5. 5. 2016   Blind Man
Zlodeji, klamári a debili ju riadia a takto vyzerá. Niet sa čomu čudovať.
5. 5. 2016   Member
Skutoční debili sú tí, ktorí volia. Čomu sa potom chceš čudovať?
5. 5. 2016   Lolo
Čo sa stalo s našou ekonomikou?
Ona len umrela, prebiehaju rozkladne procesy, avsak ekonomovia, prezleceny za lekarov, sa snazia ozivovat telo, skusaju metody liecby, od chemoterapie, cez defibrilaciu a cuduju sa, ak unikaju hnilobne plyny, a ekonomike sa snazia vylepsit sviezi dych, mentolovymi cukrikmi, pripadne prevadzaju operaciu, ktora je v skutocnosti pitvou. Pomohlo by balzamovanie, vystavenie na obdiv, ale stym nesuhlasi nikto z pribuznych. Ak by totiz vyhlasili ekonomiu EU za mrtvu, dedili by sme len dlhy, ako priamy pozostaly.
Uz teraz nas stoji cely cirkus tolko, ze ked nam predlozia ucet, budeme sa cudovat.
Najhorsie je, ze na chodbe sa stavaju do radu neoeuropania, ktory si chcu z toho co ostane z onej ekonomie uvarit gulas, ale medzitym, uz zacali rozoberat aj nemocnicu.
Ochranka sa tvari, ze je to v poriadku a sestry vytvaraju poradovniky, na demontazne caty.
Obavam sa, ze nakoniec ty neoeuropania pojedia aj personal, ale to este je daleko.
5. 5. 2016   jan
Prešli sme na záchovný model.Všetci papaláši judáši môžte skočiť z mosta. Už sa nebudeme skladať na vaš luxusny život keď nemáme nádej na náš slušný
5. 5. 2016   jojo
Ekonomovia su uplne zbytocny element, trahy ziju svojim vlastnym zivotom, len si odporuju kazdu chvilu, najpr kritizovali zadlzovanie a zivot nad pomery, ked zacali staty a obcania setrit a snatit sa udrzat prijmi, vydavky, tak je to zasa zle pre ekonomiku, jednoducho tento system cely z dlhodobeho hladiska nefunguje preto nim zmietaju krizy !!!
5. 5. 2016   Kritik
Výborní ekonómovia (miki) sú potrební, ako inak účinne zabezpečiť riadený krach slovenskej ekonomiky?
1/1