Názory čitateľov


Názory k článku:
Hrozí bublina? Nemci kvôli nízkym úrokom nakupujú byty, často špekulatívne

3. 5. 2016   Lolo
Ono je to asi tak, ze v Germanii si nafuknu bublinu a ked praskne, zasa sa vratia ku najomnemu byvaniu, lebo ak sa byty, domy a ine nehnutelnosti vyvlastnia nahodou, "investorom" tak ich ponuknu na predaj, alebo budu riesit aj banky najom.
Ale ak by praskla bublina realitna v Slovakistane, kde v podstate nieje praca, alebo v Blatisrave, kde nieje praca z pridanou hodnotou, tak vzniknu slumy, alebo masovy exodus.
V tom lepsom pripade.
4. 5. 2016   syrien
Tvrdit, ze v Bratislave nie je praca s pridanou hodnotou, tak to je totalna neznalost.
5. 5. 2016   Szekeres
podla mna to myslel tak, ze ..sa vyjadril nepresne. A v zasade to plati na celu republiku. Je slaba ponuk aprace. A ta sa deli na dve skupiny. Praca s priadnou hodnotou je iba v manufakturachj zahranicnych investorov. Okrem tychto uz ina ponuka prace s pridanou hodnotou nie je. Vsetko su to iba ponuka na seltor sluzieb, financny sektor, telemarketing a pod., teda vsetko praca typu "smejdi". A toto mal autor na mysli. V tom prvom pripade pridana hdonota je..a to obrovska vzhladom k nizkym mzdam, ale zhrabne ju niekto uplne iny ako domaci subjekt. Vaecsinou investor v zahranici, a ciastocne danovy system v jeho krajine.
3. 5. 2016   anonym
ha ha ha :)))) nedavno tu jeden blbecek vypisoval, ake je vyhodne byvanie v najomnych bytoch a taktiez poukazoval na namecko,m ze byvaju radsej v najmoch, teraz sa ukzuje skztocnost, jednoducho ani bohati nemci nemali prachy na drahe byvanie !!!!
3. 5. 2016   ron
Samozrejme, ze ceny najomneho prudko stupli bit.ly/1SKgaX2...
3. 5. 2016   Szekeres
podakuj kryptosocialisticky m vladam, a la fico, hollando merkelo a dalsi. Niektore dovody:
1. ak musia sluzit bytove nehnutelnosti ako nahrada systematickay a cielavedomo vytvaranie barier pre akekolvek moznosti zabezpecenia sa na starobu...podakuj Draghimu a dalsim za fiat papieriky.
2. (zamerne) znefunkcneny system vymahania spravodlivosti
3. Odvody, dane, regulativy, poplatky, dane, dane.... ktore sluzia uradnictvu ako nastroj racketeeringu akterov komercneho trhu. Co si myslis, ze to vypalne uradnictvu (municipalnym i odstatym politikom) bude platit kto?
4. draha vystavba, nakolko ucastnici na trhu stavebneho sektora su uz iba babky osobne prepojene na uradnictvo...poprip ade naopak. Preregulovane, ziadna konkurencia.
1/1