Názory čitateľov


Názory k článku:
Na akcie sa už nespoliehajte, trh nasledujúcich 20 rokov neponúkne to, na čo sme boli doteraz zvyknutí

2. 10. 2016   Jozef
Kto má peniaze, tak ten jednoducho má vklady v bankách, aj bez výnosov, ten bude stále držať akcie podnikov a len budúcnosť ukáže, akým smerom sa zase všetko zvrtne. Bohatí svoje peniaze nezahodia, stále ich budú do niečoho vkladať a finanční podvodníci budú stále špekulovať, ako získať na cudzích peniazoch. Niekto vždy stratí a niekto získa. Dnes je tak, že kto oredáva akcie, predáva so stratou, aj ten, čo drží akcie, momentálne stráca, ale to nie je stabilný stav.
29. 4. 2016   ja
Nech si precitaju zastancovia druheho piliera s viziou zhodnocovania uspor
29. 4. 2016   xnd
Tych co su v druhom pilieri nezaujimaju ziadne studie. Tym ludom vobec neprekaza, ze samotny druhy pilier vznikol bez akejkolvek odbornej studie.
29. 4. 2016   Szekeres
a na "toto" musia byt expérti taki studovani a tak vysoko..motivovani, aby tieto trendy sic. odhalili??? A s cca. 15 rocnym oneskorenim????
29. 4. 2016   xnd
Vsetky cisla, ktore su tu uvadzane, su bez zapocitania nakladov. A naklady pri akciovom investovani predstavuju 5-8%p.a. To znamena, ze takzvane investovanie do akcii je vysoko stratove. Pritom realne vam hrozi to, co sa stalo investorom na Cypre https://www.google. com/finance?q=INDEXDJ X%3ADWCY&ei=FdwiV6i0B oOAsAH0sIaAAQ Akciove trhy o niekolko rokov mozu uplne prestat existovat finweb.hnonline...
29. 4. 2016   xnd
www.google.com/finan ce?q=INDEXDJX%3ADWCY& ei=vd0iV8G6K4OAsAH0sI aAAQ
29. 4. 2016   Nine
V čí prospech a koho práca?
29. 4. 2016   anonym
je to velky oyeb, presne tak. financialrepres...
a vela inych linkov najdem.,
preco sa stal velky krach v usa v 1930 rokoch , lebo svetova ekonomika nebola prepojena a usa dostalo to cosi zasluzilo.
Dnes sa usa vsetkymi najhorsimi metodami usa snazi udrzat dolar ako svetovu rezevnu menu a mozu sa tak zadlzovat do nekonecna. preto dali sankciue rusku ,lebo veedia ze to je zle pre nich a dobre pre usa. preto tak obrna tlaci na macrelu aby podpisala dohodu o volnom obchode z usa. preto tie tlaky na vw a ine automobilky aby si vytvorili novy trh. strata automobilove priamyslu pre usa bola neskutocne bolava. nasledky su nenavratne a obrovske este teraz. lebo padli ceny nehnutelnosti , to je to co este banky drzi nad vodou ked nas cez ich ceny zdieraju zadlzenim sa v nich a aj vyskoym danovym zatazenim pre stat,ktorre musia platit obcania. napr cena paliv nepadla v europe nijak zasadne ale cen ropy velmi.. staty zivia svoju masineru satnych zamestnancov cez paliva a vymyslene dane. bankari maju politikov davno v hrsti.
29. 4. 2016   anonym
https://www.youtube. com/watch?v=I4cJv-D7J Po
ako funguju banky_ keby to ludia vedeli a neboli lenivy tak je krvava revolucia
29. 4. 2016   anonym
https://www.youtube. com/watch?v=v4-8D8QNd M8&list=PLQWr5V32XsNv _gUvVOWyQBzUAlaAiH-L0
tu je cely dokument eng . v cz/sk na google hladajte.
niesom nejaky velky obdivovatel socializmu ,zazil som ten skandinavsky a pre sikovneho normalneho cloveka je to tam psycho...otroctvo 2.0 na dlhovy sposob.
Aj venezuela prave teraz uz nema peniaze ani na vytlacenie penazi . tam to este bude velmi zle, ale kto to tam zazil vie ze takej juzanskej mentalite ani socializmus z ropnym bohatsvom nepomoze..bohuzial. aj preto sme my slovaci podcenovany narodom a keby mame spravnu vladu ktora sa neda a ukaze bruselu a inym ze sme sikovny a schopny tak by sme znamenali aj z ceskom velmi vela vo svete . a ihned zrusit sankcie proti rusku a zacat exportovat..lenze brusel sa psotaral o to ze u nas uz nieje ziadna vlastna vyroba a tak by sem im nemali co moc exportovat *do ruska) a tak nas uz do predu odstavil. brusel to ma pekne naplanovane , pekelny plan ze aj keby sa vzoprieme tak nas to na par rokov pokym najdeme zdroje na vybudovanie vlastnych fabrik dostane do velkych problemov.
29. 4. 2016   anonym
usa stale najde nejake blbe krajiny kotre im pomozu natahovat hegemoniu usd dolara. www.zerohedge.c...
1/1