Názory čitateľov


Názory k článku:
Zmenili pravidlá odchodu do dôchodku: Čím dlhšie žijeme, tým viac odrobíme

2. 5. 2016   BORAT
Akákoľvek vláda banánovej demokracie Slovakistan nepotrebuje podporovať mladých a zvlášť už nie pôrodnosť, lebo už dávno pochopili, že mladí ani novonarodení v týchto sračkách nebudú chcieť zostať a preventívne zdrhnú do zahraničia.
Akejkoľvek vláde banánovej demokracie Slovakistan ste úplne, ale úplne všetci u prdele! Hlavne, že si nahrabú na švajčiarske kontá a posledný nech zhasne svetlo! Celý Slovakistan majú totálne v p.či! Vyj.banci sk.rvení!!! :-(((
2. 5. 2016   BORAT
Heslo dní banánovej demokracie akýchkoľvek vládnych papalášov (pandúrov) vášho milovaného Slovakistanu:
"Slovenský ľud (pardon čvargu) treba vycicať, pokrčiť a zahodiť!!! Žiješ dlhšie? Tak budeš makať dlhšie! Celý život len v tomto sk.rvenom otroctve budeš! Kto by potom hrdlačil a potil krv na papalášske k.rvy sk.rvené? Za celý svoj život holý k.kot dostaneš žobrač žobráčska! Žiť len z huby do huby budeš!!! Howgh!"
2. 5. 2016   Rýpač
"Slováci sa dožívajú priemerne 76 rokov, preto v roku 2016 je hranica odchodu na zaslúžený odpočinok dosiahnutie veku 62 rokov. .... sa dožije zhruba 18 rokov na dôchodku, zároveň v priemere pracuje a odvádza odvody 42 rokov, dá sa očakávať, že tento pomer by mal ostať rovnaký,” povedal Michal Páleník z Inštitútu zamestnanosti."
Akosi im nesedí matematika ... sa dožívajú 76, do dôchodku idú 62 = 14 rokov na dôchodku, ALE neskôr je tam písané že na dôchodku sú 18 rokov.
27. 4. 2016   aj ja
Kvôli nadbytku pracovných miest a ich ohodnoteniu, boli obaja moji synovia /VŠ - IT/ nútení odísť do zahraničia, lebo sami veľmi rýchlo prišli na to, že tu to nemá zmysel. Ich spolužiaci urobili to isté. Ostali sme tu len my - starí /nad 55/, ale tomuto štátu to vraciam tak, že všetko čo mám, bude prevedené von a patenty a vedomosti, ktoré máme idú za nimi, Nech si to aspoň synovia užijú...
27. 4. 2016   puk
keby spravili futbalove druzstvo zo 60tnikov slovensko vs francuzko, tak francuzi by vyhrali a veselo odisli domov, kym ty slovaci by asi pomreli na ihrisku. to je vysledok nie len zdravotnictva, ale aj inych chybajucich, ci zle urobenych reforiem. slovak sa v praci uplne znici, a stale nema co dat rodine na tanier. mylim sa?
9. 5. 2016   DanBEE
Vymenili sme zlý socializmus, za dobrý kapitalizmus, tak nech si slovač zvyká....
26. 4. 2016   anonym
Pravidlá -zákony robia ľudia- ludia ktorý ak bi boli v zahraničí zastávali bi funkciu smetiarov podradných robošov kedže sa nedokážu uplatniť vonku zubami nechtami sa držia týchto flekov u nás preto to na slovakistane vyzerá ako vyzerá preto treba konať ako je známe dôchodci dostávajú penzie s ktorých sa nedá žiť boli bi žobráci preto musia pracovať i v dôchodku ale čuduj sa svete musia odvádzať opetovne peniaze do SP v náveznosti odvádzať dane teda preto štát im nechce dať dôstojnu penziu čím ich donúti nepriamo dalej otročiť aby prežili a následne ich okradne už o vyše uvedené platby čo sú priame dôkazi ako sa nakladá s peniazmi záver je jednoznačný nemali bi platiť žiadne odvody dane či do SP užsa dosť naplatili do penzii od 89roku sa tu nič nezmenilo len slubi obrovské klamstvá preto volím Pána Kotlebu ktorý pre BB urobil viac za malú chílu ako ostaný za desiatky rokov dole sklamármi podvodníkmi a slubotechnami
26. 4. 2016   Martin
Krajiny a svet ako celok lame kazdy rok rekordy v HDP na obyvatela, a pritom sa tvaria ako nieje na dochodky! Logicky to znamena ze na dochodky je ale tie peniaze sa prerozdelily inde , nakolko mzda ludom nepribude pomerovo k rastu HDP a ani prirodne katastrofy sa nejak nedeju ktore by tento nadytok popapali tak ostava jedine miesto kde nadbytok konci! A potom pride chlapik v drahom obleku a vysvetli nam ze nemame sa pytat ako je mozne ze milionar nemusi zaplatit svoje dlhy lebo to zaplatime zo statnych a v dalsej vete nam povie ze budeme musiet o 3 roky dlhsie pracovat za mizernu mzdu pretoze v statnej kase neostalo na dochodky :D . No neostalo, pretoze nadbytok sme nevyuzili ani na vyrovnanie statneho rozpoctu, ani na vybudovanie infrastruktury ani na ziadnu statnu investiciu, tie peniaze sme iba rozdelili medzi clenov komunistickej strany a sponzorov.
26. 4. 2016   us_ama
Cim dlhsie zijeme,tym viac odrobime,tym skorej zdochneme...
26. 4. 2016   Monroe
A navyše, naša vláda je predsa príkladom,ako treba "meniť "miesto, nezvykať si stále v jednej práci, nie ste potom flexibilní. Tí mladí chlapci, ktorí sa do vlády dostali a stále v nej sú, raz,ako taký minister,potom zasa onaký minister,"flexibiln e " sa šibujú z jedného vládneho ministerstva na iné, ale v podstate nikdy poriadne nerobili.Je tam kopa ľudí napr. s právnickým vzdelaním, ktorí by iste v praxi pohoreli.Naši vládni predstavitelia tohto typu by mali zdokladovať, kde a koľko študovali a koľko si skutočne aj v praxi odpracovali.Samozre jme česť výnimkám, ale tých je iba mizivé %... Tak čo sa tu potom čudujeme, že je ako je...
1/2staršie