Názory čitateľov


Názory k článku:
SP vlani skontrolovala 50 tis. invalidných penzistov

24. 4. 2016   jjhjj
Videl som v hypermarkete pani poberajúcu invalidný dôchodok kvôli úplnej slepote ako číta etiketu na konzerve.
24. 4. 2016   anonym
Ako je možne,že nekontrolujú aj zdravých poberateľov,ktorí fyzicky pracujú ako by im nič nebolo a skutočne nemocní nedostanú ani čiastočný dôchodok,asi už treba zrušiť p. Višvandera,lebo ináč tam bude sedieť do 100 rokov
24. 4. 2016   aa
Treba robit az do vtedy, kym neskapeeme priamo pri praci, ina moznost nie je.
24. 4. 2016   Lolo
Hnedoslovakistancom, sa polepsilo, pretoze robit nebudu nikdy.
Invalidi su len vtedy, ak ich uzna SP.
Je to proste a trocha sproste, ale Slovakistansky realisticke a kazdodenne.
Kleptokracia usetrene peniaze, vyuzije urcite sposobom, ktory nebude vyhodny ani pre invalidov,pripadne byvalych invalidov.
24. 4. 2016   jajboli
Mňa by zaujímalo prečo vláda nepristúpi k stanoveniu odvodov podľa okresov, alebo krajov. napr. poisťovne stanovujú výšku invalidity podľa okresu, rizikové okresy majú vyššiu prirážku, toto by malo platiť aj pri odvodoch za nezamestnanosť. Ak k takejto selekcii pristupujú komerčné poisťovne, prečo k tomu nepristúpi SP? Je skutočne pravda že v nezamestnaných dolinách je oveľa väčšie percento uznaných invalidov ako v okresoch s nízkou nezamestnanosťou.
PS: Ako vykonáva kontroly SP? Ako vysvetlí rozdiel invalidity v hladových dolinách?
24. 4. 2016   koklesgogo
SP by mala skontrolovat hlavne našich potmavších spoluobcanov/cigošo v/maju 120 kg a su zdravší ako ryby ale invalidny dvochodok poberaju automaticky po dovršení 18 ruku.
24. 4. 2016   anonym
SP JE IBA PREDLZENA RUKA VLADNEJ MAFIE! "SKONTROLOVALI" PENZISTOV A POSLALI ICH OPAT DO PRACE...AKO ARBEIT MACHT FRAI NOVODOBE KONCENTRAKY PRE LUDI! AROGANCIA VLADNEJ MOCI!
24. 4. 2016   anonym
To je výkon uf, ale neskontrolovali s Te penzistov ako môžu vyžiť stri sto euro keď vyše dvesto euro má náklady na bývanie teda názov Socialna poisťovňa má na kilometre od tochto názvu ďaleko a mala bi sa nazývať sodoma gomora vzdialená od pezistov v rakúsku čo je obrovskov hanbov poslancov a vlád od 89 roku dodnes
1/1