Názory čitateľov


Názory k článku:
Osud spečatený geografiou: Prečo chudobní zomierajú mladí

17. 4. 2016   stop-ttip. org
robia sa akesi pseudo-vyskumy, pricom je pre kazdeho samozrejme, ze nedostupnost kvalitnych zdravych potravin je hlavnym, dovodom, pretoze z toho, co by malo byt normalne, vytvorili nedosiahnutelny luxus - pravo na zdrave potraviny. potraviny su nezdrave, otravene postrekmi, nahradnymi pridavnymi latkami aby vyzerali ako v skutocnosti by mali ale nevyzeraju kvoli modifikovanej zisky zarucujecej produkcii, atd. a to vsetko kvoli zisku.
17. 4. 2016   MV
Asi 2/3 zdravia máme vo svojich rukách a možno aj viac, ak nepodľahneme ilúziám o možnostiach zdravotníctva.Člove k je premnožený druh a z toho vyplýva veľmi mnoho dôslekov. Nigéria je futuristický príklad, čo sa môže stať so životom a zdravím aj v Európe počas pár rokov.
17. 4. 2016   fero z BA
Vidno to aj na našich cigáňoch. Vyžratí ako prasce napriek tomu, že jedia kvalitné diétne psie mäsko. Keď dostanú dávky len lepšie pálené si kupujú. Možno to robí to "kouření".
17. 4. 2016   Lolo
Typicky negociacny potencial umierania, maju kolonie, ako Slovakistan.
Cim chudobnejsi a starsi, tym menej penazi na nezdravu stravu a tym padom aj na fajcenie a chlast.
Cim starsi a chudobnejsi, tym viac pohybu, bojove umenia, bitky pri kontajneroch a o druhotne suroviny, kazdodenny boj o hnilu zeleninu vo vypredajoch a ruvanie sa o kosti do polievky.
Taktiez nemoznost brat toxicke medikamenty, alebo navstevovat vrazdiacich lekarov, je proste uzasna deviza, pre zdravsi zivot.
Navyse stary ludia su diditalne negramotny, takze neriesia asocialne siete. Povatsinou nemaju ani TV a Radio, takze sa nenafukuju somarinami.
A ty co sa nafukuju, ako napriklad ja, to maju ako ventil, na zlepsenie nalady.
17. 4. 2016   puk
nemusis chodit az tak daleko, samotna slovenska zena vs rakuska zena je dobrym prikladom na poukazane priepastneho rozdielu v doziti a doziti bez zavaznej choroby
1/1