Názory čitateľov


Názory k článku:
Pod povrchom Mesiaca je plesňový syr: Warren Buffett o investovaní, bublinách, dlhoch a trhových kolapsoch

12. 4. 2016   Ajo
Trapny az sprosty nazov clanku, vystrihnuty s podtextu, na silno lacnej urovni autora respektive kopirovania clanku, bohuzial mame aj tachych, a to iste mozem povedat aj tych 4roch prispevkoch ktore absolutne nedavaju zmysel,
12. 4. 2016   anonym
to geco ma akurat tak plesnivy syr v sedej kore toho senilneho mzgu
odpad aky sa neda ani zreciklovat je toxicky.
12. 4. 2016   Lolo
Problem je v tom, ze ako bubliny, tak bankstersko oligarcicke zoskupenia, tlacia cele narody do zauverovania sa, alebo zakladne zivotne potreby, ludom podsuvaju v podobe uveru, ako samozrejmost, napriek relativnej chudobe, alebo chudobe vseobecnej, bez ohladu na nasledky, ktore bude mat dlh u vatsiny chudakov.
Typicky priklad je Slovakistan, postindustrialna, resp. dezindustrializovan a krajina a odpolnohospodarnena spolocnost, ktorej vladne kleptokracia konstitucna.
Ludi presviedcaju PR clankami, ze su na tom dobre a jedina cesta, ako si vyriesit byvanie, je hypoteka, alebo skratka zadlzit sa. Bez ohladu na to, kolko ich bude stat cela zabava plus urok navyse.
Pokial zoberem do uvahy vykonnost ekonomiky a vykonnost ovcanov, v porovnani zo zapadnou europou, je mi do placu, ked si uvedomim, do akeho pruseru sa zenu ludia, domacnosti a rodiny, ktore si vybudovali za pozicane peniaze domovy, ktore obyvaju, ale nemaju pakticky ziadnu hodnotu. V pripade, ze sa prevali pruser, bude byvanie v krajine, kde nebude praca, ale ani peniaze, len chatrajuca ruino skanzenova pripomienka ludskej hluposti a tiez chamtivosti i manipulacie masy.
12. 4. 2016   Lolo
Tu je vidno, priamo a bez ohladu na problem globalny, ako masiruju bankstri masy hlupakov.
openiazoch.zozn...
12. 4. 2016   850
Krajsie by som to nenapisal. +++
12. 4. 2016   Blind Man
Niet na to mať insider-a. Ptom ide všetko ako po masle.
1/1